Mehmet Yazıcı

Kim bu hainler?

Mehmet Yazıcı

HES Kablo Kayserispor, ligin ikinci yarısına Ziraat Türkiye Kupası’nda kendi evinde ağırlamış olduğu Fenerbahçe maçı ile start verdi. Yeni teknik direktör Prosinecki’nin takımın başında çıktığı ilk karşılaşma olan bu maçta temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor güçlü rakibi ile başabaş bir mücadele sergiledi ve ligin ikinci yarısı için taraftarlarına az da olsa umut verdi. Maçın kendisinden çok öncesi ve sonrası daha dikkat çekiciydi.Sarı kırmızılı takım ile anlaşan Enver Cenk Şahin, Mario Situm, Zoran Kvrzic, Muris Mesanovic, Oğuzhan Çapar lisans işlemlerinin tamamlanamaması nedeniyle Fenerbahçe maç kadrosuna alınamadılar. Maçtan sonra açıklama yapan kulüp başkanı Berna Gözbaşı, “Kimse de Kayserispor'a operasyon çekemez. Douglas Ferreira bitmedi, bitirilmemesi içinde uğraştılar. Onların kim olduğunu da lisansı açtıktan sonra hepi nize açıklayacağım. Kayserili hainler.” Sözleri ile bir anda Türk spor kamuoyunda deprem etkisi yarattı. Başta Kayseri olmak üzere tüm Türkiye’deki spor severler bu hainlerin kim olduğunu merak ediyor.
 
Fenerbahçe maçından sonra Perşembe günü açıklama yapan Başkan Berna Gözbaşı, "Douglao'dan ötürü yaşanan transfer sıkıntısını bugün itibariyle aştık. 1 milyon 310 bin Avro yani 8,5 milyon TL ödeme yaparak Kayserispor'un transfer tahtasını açtırdım. Yeni transfer ettiğimiz oyuncuların lisansları çıkacak" dedi. Maç sonrası stat önünde yaptığı "Hain Kayserili" cümlesi ile ilgili olarak da, "Kesinlikle eski başkan veya eski yöneticileri ima etmedim. Birileri kendi hesaplaşmalarına bizleri alet etmek istiyor. Kayserispor kimsenin şahsi kaprislerini yaşayacağı, hesaplaşmalarını göreceği bir kurum değildir. Kayserispor'un zarar görmemesi adına o hainin adını şimdi açıklamayacağım. Ama şu işler bir bitsin. Muhakkak o ismi herkes bilecek" yorumu yaptı. Bekleyip görelim bakalım kimmiş bu hain ya da hainler.
 
İkinci yarıya eski teknik direktörü Prosinecki ile başlayacak olan Hes Kablo Kayserispor, transfer tahtasının açılması ile birlikte takıma önemli takviyeler yapmaya başladı. Eğer takıma yapılan bu aşı tutarsa en azından evimizde alacağımız galibiyetlerle lige tutunabiliriz. Aksini düşünmek bile istemiyorum. 
 
Takımın genç futbolcusu Emre Demir hakkında da birkaç cümle kurmak istiyorum. Genç yaşta yıldızı parlayan geleceğin en değerli futbolcularından biri olarak lanse edilen bugenç kardeşim havaya erken girmeye başlamış.
 
Ayaklarını yere sağlam basmalı ve çok çalışmalı. Olmadan olmuş gibi davranmamalı. Arda Turan’ın hali ortada. Bir yerlere gelmek kolay, zor olan orada kalmak. Umarım dediklerimi anlamıştır, Emre kardeşim.
 
Selam ve saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları