İşte Kayserispor'un, Karagümrük maçı muhtemel 11'i!

Kayserispor'da futbolcular pusuya yattı. Teknik direktör Burak Yılmaz, hangi oyuncuları ilk 11'de sahaya sürecek? Sakat ve cezalı oyuncular hangileri? Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İşte Kayserispor'un, Karagümrük maçı muhtemel 11'i!

Geçen haftayı 3 puanla tamamlayan Kayserispor'da tüm hazırlıklar tamamlandı.

Kayseri’de nefesler tutuldu. Kayserispor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, bugün saat 19:00’da Karagümrük’ü ağırlayacak. Hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini beklemeye koyulan Kayserispor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Ali Karimi, Majid Hosseini, Julian Jeanvier ve kırmızı kart cezalısı Mehdi Bourabia, bugün sahadaki yerini alamayacak. Teknik direktör Burak Yılmaz’ın, bugün sahaya muhtemel olarak şu 11’i sürmesi bekleniyor; Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Dimitrios Kolovetsios, Joseph Attamah, Lionel Carole, Boa Morte, Kartal Kayra Yılmaz, Yaw Ackah, Ramazan Civelek, Miguel Cardoso ve Duckens Nazon. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Karagümrük’ü, taraftar desteğini arkasına alarak, mağlup etmek istiyor. Hakem Atilla Karaoğlan’ın düdük çalacağı maçta VAR hakemi olarak da Andre Narciso atandı.

Maça gidecek taraftarlar için ulaşım ücretsiz!

Kayserispor-Karagümrük maçına yoğun ilgi bekleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, maça gidecek taraftarlar için tramvayların ücretsiz olduğunu açıklamıştı.