Mehmet Yazıcı

Yazık olur…

Mehmet Yazıcı

Süperlig de son iki haftaya girdik. Hem şampiyonluk yarışında hem de ligde kalma yarışında heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Bu hafta oynanan 32. hafta karşılaşmalarında çok enteresan sonuçlar yaşandı. Şampiyonluğun en büyük adayı Başak şehirKonyaspor’a yenilirken bir diğer şampiyonluk adayı takım olan Trabzonspor'da Denizlispor'a kaybetti. Temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor ise kendi evinde konuk ettiği Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak işini zora soktu. Şimdi herşey son iki maça kaldı. Ama ne iki maç. Yürek dayanmaz. Bu hafta Başakşehir'e İstanbul'da konuk olacağız. Bu maçtan ne yapıp edip en kötü 1 puan almak zorundayız. Ardından ligin son maçında kendi evimizde Trabzonspor'u konuk edeceğiz.

Son haftaya Trabzonspor şampiyonluk şansı kalmadan girerse bu maçı kazanmamız çok rahat olur. Tabii rakiplerinde kalan 2 maçtan alacakları sonuçlar belirleyici olacak. Bu hafta oynanacak olan Y. Malatyaspor - Çaykur Rizespor karşılaşması alt taraftaki yarışının şekillenmesindeki en kritik maç görünümünde.  "Kendi göbeğini kesmek" diye bir deyim vardır. Biz kendi göbeğimizi kesemedik ne yazık ki. Eğer Çaykur Rizespor maçını kazanmış olsaydık şuan ligde kalmıştık.

Kolayı başaramadık zorun peşindeyiz. Umarım ki herşey istediğimiz gibi olur ve ligde kalırız. Aksi takdirde bu takıma ve şehire çok yazık olur.

Selam ve saygılarımla …..

Yazarın Diğer Yazıları