Mehmet Yazıcı

Cemre Havaya Düştü Bir Kere!

Mehmet Yazıcı

Spor Toto Süper Ligin 22. Haftasında Yukatel Denizlispor’un konuğu olan temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak haftalardır özlemini duyduğumuz 3 puana sahip oldu ve ligde kalma adına yeniden umutlanmamızı sağladı.

Sezon başında Kayserispor’dan Denizlispor’a transfer olan, sonrasında ara transfer döneminde yeniden Kayserispor’a dönen Sapunaru’nun galibiyet golünü atmış olması bu maçın her halde en dramatik yanıydı. Attığı golden sonra eski takımına saygısızlık yapmamak için gol sevincini yaşamadı Sapunaru. Her ne kadar Sapunaru attığı gole saygısızlık olmasın diye sevinmese de tüm Kayseri bu golle sevince boğuldu. Sapunaru bu takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Geçen hafta ki yazımda ligin en çok gol yiyen takımı olduğumuzu ve çıktığımız her maçta kalemizde gol gördüğümüzü söylemiş ve kalemizi gole kapatmadan galibiyet almamızın mümkün olamayacağını söylemiştim. Ne kadar haklı olduğum bu maçla birlikte ispatlanmış oldu. 22 haftada ilk kez kalemizi gole kapattık ve bu durum da bize 3 puan getirdi. Bundan sonrası içinde aynı şekilde devam etmeliyiz. Takım savunmasını başarılı bir şekilde yapabilirsek gerisi kendiliğinden gelecektir.

Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacağız. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar neticesinde Aykut Kocaman dönemine son veren rakibimiz içinde bu maç çok önemli. Zira puan sıralamasında 20 puanla 15. sırada yer alıyorlar. Aramızda sadece 5 puanlık bir fark var. Bu maçta alacağımız olası bir galibiyetle hem puan farkını kapatmış olacağız hem de düşme hattının üst sıralarına doğru iyice yaklaşmış olacağız. Üstelik ardı ardına alınacak 2 galibiyet her şeye yeniden başlamamızı sağlayacak. Teknik Direktör Prosinecki inşallah bu maçın önemini iyi kavramıştır. Hem Ankaragücü hem de Antalyaspor maçlarında yaptığımız gibi golü bulduktan sonra savunmaya çalışırsak sonu hüsran olur. Son dakikaya kadar baskıyı hiç bırakmamalı ve rakibimize nefes aldırmamalıyız.

Hadi bakalım! Yeniden umutlandık. Cemre havaya düştü ve baharı müjdelemeye başladı. Umarım Konyaspor maçı ile birlikte şehrimize de bahar gelir ve her şey güllük gülistanlık olur. Tüm şehri bu maçta takımımızı desteklemeye davet ediyorum.

Selam ve saygılarımla,

Yazarın Diğer Yazıları