Fikret Çetin

DÜŞÜNCESİ ATATÜRK'E BENZEMİYOR MU ?

Fikret Çetin

Ümit ÖZDAĞ , Zafer Partisi Genel Başkanı. Türk Milliyetçilerinin ve samimi Atatürkçülerin son siyasi lideri olarak görülen Türkiye ve Türk milletine düşman olan devletlerin gizliden gizliye korku ile izlediği lider …

Sahi bu son çıkan duruşu ve fikri ile dava arkadaşlarıyla ülkenin her yerinden vatan severlerin bizde sizdeniz diye yavaş yavaş seslerini yükselttiği ve partisine katıldıkları güçlü kadrosu ile dikkat çeken Ümit Özdağ kimdir ve ne demek istiyor , ülke ve millet adına hangi tehlikeleri görüyor.

Tam bir milliyetçilik ile sığınmacılar gidecek politikası ile gündeme bomba gibi düştü. Ülkemizde yaşayan sığınmacıların vatana ve millete verdiği zararı alenen açıkça televizyon kanallarında , programlarında açıklayan ve kendi  vatanımızda bizi mülteci konumuna getiren bu sığınmacıların artık ülkede durmasını istemiyoruz diyen tek lider olarak arkadaşları ile beraber siyasi gündeme bomba gibi düştü.

Halkada öyle . Sığınmacılar ise huzurlarını ve rahatlarını kaçıran bu liderden çok tedirgindir bundan eminim.

Ümit ÖZDAĞ’ın hayatı ve mücadelesi  cennet mekan rahmetli babası ile doğumundan geldiği yaşa kadar vatan davası uğrunda hayatını adayan bu lider . Ülkenin başına geçer ise neler olur biraz hayal edelim…

Ümit Bey , sığınmacılar gidecek diyor.

Zafer Patisi ülkenin başında halk oyunu vermiş ve artık yenilik ve öze dönüş gerçekleşsin deyip Ümit Hoca ülkenin başına geçmiştir.

Sığınmacıların tamamı gitmiş ülke tekrardan kendi ile baş başa kalmıştır.

Yeni bakanlıklar kurulmuş umarım naçizane fikrim Mutluluk bakanlığı diye de bir bakanlık kurmasıdır vatanımızdan tüm mülteciler gitmiş onlara harcanan paralar millete harcanır olmuş. Güvenliğimiz en üst düzeye çıkmış , eğitim öğretim daha güçlendirilmiş bir hale getirilmiş bir Türkiye kurulmuş . Tıpkı cennet mekan son başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK zamanlarında olduğu gibi.

Tüm bilgi birikimini vatanın her karış toprağına yayarak ve güçlü ekibi onu destekleyen halkımız tarafından yeni güçlenmiş gücüne güç katmış bilimde , barışta en öne geçmiş millet olarak hayata yeniden dönmüşüzdür.

Ümit Hoca …

Bu işi yapar mı ?

Hayalleri  yeni Türk devletinin son kurucu lideri cennet mekan ATATÜRKÜMÜZÜN hayallerine de ne de çok benziyor . Televizyon programlarında anlattıkları , samimiyeti canımız kanımız her şeyimiz yüce ve kadim Türk vatanını bekleyen tehlikelerin son dönemeçteyiz edası ile on yılları yüzyılları ya da geleceğimizin ne olacağını ön görmesi aslına bakılırsa bu insan diğerlerinden daha net daha farklı …

Çünkü anlayışı görüşü kurucumuz ve kurtarıcımız ulu önderimiz Atatürk’e neden çok benziyor …

Vatan sever milletimiz Ümit beyle yeni bir uyanışa geçecek galiba …

Galiba yüce Allah yeni bir kurtarıcı daha gönderdi. Ümit hoca bu milletin yeni kurtarıcısı olma yolunda ekibi ile emin adımlarla ilerliyor.

Neden mi ?

Vatanın iç ve dış hali gözler önünde zengin toprakların fakir çocuklarıyız diyorlar ya işte öyle bu zengin toprakları böylesi zeki bir milleti ahlaken , ruhen , aklen ve kültür olarak yok etmeye çalışanlara dur diyecek bir lider olarak göründü.

Sığınmacılar ülkelerine dönecek ve sorunun büyük kısmı onlarla birlikte bitip biz bize yeniden ülkeyi ayağa kaldıracağız diyerek yola çıkmış bu insanlar …

Zayıflatılmış bir millet var. Sığınmacı dolu ülke ve bu insanlar geldikleri mazlumlukla durmuyor çeteleşiyor , insanımızı kadınlarımızı ve kızlarımızı rahatsız ediyorlar .

Yıllar önce ilk geldiklerinde yazmıştım kendi vatanımızda mülteci olduk diye …

Evet , ilk gelmeye başladıkları yıllardı ama düşüncemin doğru çıkmasını istemezdim . Gerçekten kendi vatanımızda mülteci olmadık mı  ?

Öncelikli yaşam onların , sarraf dükkanları tatil köyü gibi kullanıyorlar . Üstüne üstlük bizleri rahatsız ediyorlar boğaz kesiyorlar .

Çeteleşiyorlar , vatandaşlık veriliyor …

Sence böyle giderse ve doğum yapıyorlar mahalle oluşturuyorlar . Böyle bir 50 yıl geçsin Türk diye bir millet kalmaz devlet çöker gider ve ileride kendileri parti kurup , yönetime bile geçerler …

Ümit Bey bu işin son derece ve en ciddi şekilde farkın da …

Anlattıkları o kadar doğru ki diyecek söz bulamıyorum.

Son kurtarıcı Ümit Özdağ olarak görülüyor. Halkımızın içinde haykırmak istediği ne var ise hepsini haykırıyor , bağırıyor uyanın biz varız , biz geldik yalnız değilsiniz diyor ..

Galiba samimi Atatürkçülerin , Türk Milliyetçilerinin son siyasi lideri ÜMİT ÖZDAĞ ve Zafer Partisi olarak görülmeye başladı .

 

Umarım bu sıkıntılı günlerin sonu gelir ve ümidimiz dağlar kadarken aklımız yeni bir Atatürk’ün ruhen ve aklen benzeyen bir lider de milletimiz için çıktık yola diyenler var .

Hadi hayırlısı …

Ve son olarak Ümit Beyin eğitime gözü gibi sanki kendi evladını yetiştirir gibi milletin her ferdi için düşündükleri alkışlanacak nitelikte .

Yazarın Diğer Yazıları