Galatasaray'dan Kayserispor'a geliyor!

Kayserispor, önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, Galatasaray'ın genç futbolcusu Eyüp Aydın'ı istedi. Okan Buruk'un fazla şans vermediği genç oyuncunun Kayserispor iddiasına Spor Adamı isimli Kayserili bir taraftar sert tepki gösterdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Galatasaray'dan Kayserispor'a geliyor!

Galatasaray'da, forma şansı bulamayan futbolcular yıllardır Anadolu takımlarına kiralanıyor. Bu durum bazen olumlu sonuç verirken, bazen de ters tepebiliyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş da aynı stratejiyi uyguluyor.

Burak Yılmaz'a sert tepki geldi

İddialara göre Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz'ın, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un kadroda fazla şans vermediği Eyüp Aydın'ı kiralık olarak kadroya katmak istediği ileri sürüldü. Kayserispor'da çok sayıda genç ve yetenekli oyuncunun olmasına rağmen, arayışlarını İstanbul'da arayan Burak Yılmaz'a tepki geldi. Spor Adamı isimli bir Kayserispor taraftarı, "Biz kimsenin futbolcu yetiştirme yurdu değiliz. Dahi Sportif Direktör! Murat Duman'ın transferleri sayesinde Baran Ali Gezek, Mehmet Eray Özbek, Talha Sarıaslan, Ahmet Kağan Malatyalı'yı forma şansı bulurken kaybettik! Kendi alt yapımız dururken, kiralık genç olmaz!" diye sert tepki gösterdi.

Galatasaray'dan Kayserispor'a geliyor!

Sadece 37 dakika şans buldu

Orta sahada forma giyen Eyüp Aydın, bu sezon çok fazla şans bulamazken, sadece 37 dakika görev aldı. Genç futbolcu, Galatasaray formasıyla Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor maçlarında çok az bir süre aldı.