Fikret Çetin

BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Fikret Çetin

Yıllar geçti ben çocuktum o geldiğinde iktidara . İsmini bile yeni duymuştum . Herkes konuşuyordu muhalif olanlar bir seçim sonra gider diyordu . Kaç yıllar geçti ben büyüdüm hatta saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı hala iktidar .

Hani sevilmiyordu peki neden iktidar ?

Zor günlerden geçiyoruz , kızgın güneş sıcağı gibi bir dönem , dışarı çıkmaya korkuyor insanlar . Her şey pahalı , temel gıdalar ve diğerleri hepsi pahalı , el yakıyor  ama Başkan ERDOĞAN dönemde gördüğümüz yeni olay değil ki  ne krizler geçti , dünyada kriz oldu bizi o kadar da etkilemedi biraz sarstı sonra topladık kendimizi…

Peki bu kriz geçmez mi ?

Geçer bu da geçer ama bunu tarafsız bir insanın gözü ile bakarsak niye geçmesin ki daha öncelerini atlattı bunu da atlatır.

Neden mi ?

Şu an yaşayan son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti kadim ve ulu milletinin yaşayan iktidardaki yöneticileri bunu neden atlatmasın ki ? Bir vatan sever olarak seçimde bende oy kullanacağım ama oyumu atarken krizi değil genel partilerin geçmişine ve açılarına bakarak liderlerin geçmişlerine ve karakterlerine bakarak ayrıca onların kimi desteklediklerine bakarak göz önüne alıp oy atacağım…

Sonuçta cennet vatan, ulu ve kadim topraklarımızda teröre destek veren siyasi alanlar var . Bu göz önüne alındığında bırakın krizi bu geçer ben de yaşıyorum sizinle aynı krizi çok aman aman zengin hayatın içerisinde yaşamıyorum lakin en büyük terör ile mücadele eden , FETÖ terör  örgütünün önüne geçen ve onları durduran halk ile bu savaşı uyumadan , kaçmadan ve saklanmadan dimdik işte buradayız derken kimi evinde kimi sokaklarda hazır beklerken Sayın Tayyip ERDOĞAN da işte buradayım ben de dedi.

Kaçmadı yani isterse kaçardı eğer darbe gerçekleşseydi bu gün ERDOĞAN  şehit olacaktı . Ve ülke hainlerin eline geçip artık kendimizi ve milletin özünü unutacak köle gibi yaşayacaktık .

RECEP TAYYİP ERDOĞAN terörle el ele vermeyen ve sevmeyen aklı , fikri ne olursa olsun herkesin hataları olur halkın beğendiği olur beğenmediği ama bu lider başka lider . Türk siyasetine gelecek seçimde ne olur tahmin edemedim daha, ama terörle mücadele konusunda yeri aranır bir lider dışında o da muhaliflerden ÜMİT ÖZDAĞ  ikisi bir birine ne derse desin Ümit hoca geçen haftalardaki yazımda da yazdım bu insan da en az ERDOĞAN kadar başka bir yapıda düşünceleri bütün siyasi liderler arasında Rahmetli ATATÜRK  ile Alparslan TÜRKEŞ arasında harmanlanmış bir zihin ile hareket eden ruhu var …

Fikirlerini , yapacaklarını anlatmaya başladı…

Acizane tarafsız fikrim ulu ve yüce kadim milletimiz Başkan ERDOĞAN ve ÜMİT ÖZDAĞ ikisini özlem  içerisinde gider, anar ve durur.

Tayyip Erdoğan ne yaparsa yapsın kriz bu ülke için her zaman var olmuştur . Hep birden Bu insana yüklenmek yanlış olur . Bu gün Türkiye’nin en büyük partisini kurdu . Hepsine yetişmesi imkansız .

Çünkü çok kalabalık yerde kendinden olmayan hain kendin gibi durur. İçine girer vatanın ve milletin .

Terör konusuna yeniden çıkıyorum bu alanda tek Ümit ÖZDAĞ ve Tayyip ERDOĞAN var .

Bu alan dışında terörle suçu tasdik olmuş insanların destekleyicisi siyasi toplanışlarda var . Şu an krizdeyiz ama bu yeni bir kriz değil ülkemiz yeni bir kriz görmüyor  60 ila 70 yıl öncesi arası da vardı çünkü genç bir ülkesin dünya savaşından çıkalı uzun zaman olmadı bunun içindir ki siyaset yapılırken liderin vatan düşmanlarına FETÖ olsun diğerinin isimlerini yazmak istemiyorum elim onların harflerinin birleştirmek için klavyeye değmesi istemiyorum sizler kim olduklarını biliyorsunuz …

Son duruma bakılırsa gelen sürekli krizi konu alıyor . Terör konusuna gelelim  hangi biriniz uğraştınız bu kadar , en çok bu terörle uğraşan Erdoğan oldu . Ve diğer terör örgütleri ile …

 

Onun içindir ki başımızı elimizin arasına alıp derin derin düşünüp öyle oy atmak var. Yoksa terör ya azar tepemize çıkar bu da bir ihtimal , İslam-ı temiz yaşayan insanlarımız belki de korku içinde yaşar vb. ve diğerleri azar gider.

Çünkü bazı partilerin içinde dine son derece düşman olanlarda var . Hepimiz biriz bu vatanda Ve bizim dinimiz  İSLAMDIR ayrıca tek son dindir . Kabul edenleri , etmeyenler hakaret edemez ve dışlayamaz kutuplaşma yaptıramaz . Ama dine , inanca düşmanlığı olan  kim olursa olsun iyiliğe düşmandır çünkü din kötülüğü emir etmez.

Konunun özü bizim gibi siyasetin dışında hareket eden insanlar için kriz değil genel yapısı ve karakteri ve vatan severliği ayrıca darbe gecesi kim hangi lider dik ve canım burada millet , devlet düşmeyecek gerekirse öleceğim diyenleri gözümüzün önüne alıp şu ekonomik krizi bir kenara koyup öyle ilerleyecek siyasetin dışında olan halk siyaseti yapan insanlarımız .

Rabbim ALLAH vatana ve millete yardım eylesin . Kriz atlatılır… Önemli olan kimin yanında olduğudur , kimleri desteklediğin önemlidir ve vatanseverden mi , devletten mi yada hainden mi olduğu önemlidir.

Selamet ile …

Yazarın Diğer Yazıları