Hüseyin Akay'ın rakibi hapse girdi - İşte sebebi!

Geçtiğimiz dönemlerde Kayseri Pancar Kooperatifi Başkan adayı olan Erkan Öztürk, Kayseri Şeker ile ilgili paylaşımlarından dolayı mahkemece 2 yıl 2 ay ceza aldı. Cezaevine girdiğini sosyal medyadan duyuran Öztürk, bakın neler dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Hüseyin Akay'ın rakibi hapse girdi - İşte sebebi!

3 yıl önce Kayseri Pancar Kooperatifi'nin Seçimli Genel Kurulunda mevcut başkan Hüseyin Akay’ın rakibi olarak, başkan adayı olan Erkan Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada hapis ceza aldığını duyurdu.

Çıktığı yolda çok bedel ödediğini söyleyen Erkan Öztürk, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi,

“Değerli çiftçi kardeşlerim, Kayseri Şeker ile paylaşımımdan dolayı 2 yıl 2 ay ceza aldım. 5 ay Bünyan ceza evinde yatacağım. 1. Ayı bitti, şuan izine çıktım. Bugüne kadar para karşılığı davamı satmadım. Çıkmış olduğum yolda bedel ödedim ve ödemeye de devam ediyorum. Lakin bunların hiçbiri beni yolumdan alı koymadı. Bu yolda birkaç karaktersizin iftirası bile oldu onlarında zamanla yalanları açığa çıktı.
Değerli çiftçi kardeşlerim. Yeni bir ekiple, yeni yüzlerle Metin Demircan abimle yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm kardeşlerimizi bu ekinin etrafında toplanmalı için davet ediyoruz”

Hüseyin Akay'ın rakibi hapse girdi - İşte sebebi!