KAYSERİSPOR'DA TARİHİ GÜN

Kayserispor'un ismi bugünden itibaren sezon sonuna kadar değişiyor. Boydak Holding ile yapılan anlaşma gereği kulübün ismi İstikbal Mobilya Kayserispor olacak.

KAYSERİSPOR'DA TARİHİ GÜN

İSİM RESMEN DEĞİŞİYOR
 
Kayserispor için bugün tarihi günlerden biri olacak. Yönetim, maddi sorunları aşmak için Boydak Holding ile yaptığı uzun görüşmeler sonucunda isim sponsorluğu konusunda mutabakata vardı. Resmi işlemlerinde sona ermesiyle birlikte bugün isim değişikliği resmiyet kazanıyor. Kurulduğu günden bu yana liglerde Kayserispor adıyla mücadele eden kulübün ismi bugünden itibaren sezon sonuna kadar İstikbal Mobilya Kayserispor olacak. 
 
BOYDAK HOLDİNG’E TEŞEKKÜR ETTİ
 
Kulüp Başkanı Erol Bedir, sponsor olmadan kulüplerin ayakta durmasının mümkün olmadığını söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana kulübe destek olan Boydak Holding’e teşekkür eden Erol Bedir, “Bugün Kayserispor ve Kayseri şehri için önemli günlerden biri olacak. Şehrin en önemli markası Kayserispor. Bugün bu markaya şehrin önde gelen markalarından biri daha yanına geliyor. Şehrimize hayırlı olsun”dedi. Boydak Holding ile yapılan anlaşma sezon sonuna kadar geçerli olacak. Resmi imzalar bugün kulüp tesislerinde atılacak. HM