Kayseri'nin O Mahallesinde İmza Topladılar – Bakın Neden?

Kayseri'nin hemen hemen her mahallesinde olan hizmetin o mahallede de olmaması vatandaşları bir araya getirdi. Mahalle halkı imza topladı. Bakın neden? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'nin O Mahallesinde İmza Topladılar – Bakın Neden?

Kayseri’nin merkezinde bulunan Eğribucak Mahallesi sakinleri, ‘Kentin en ücra köşelerinde bile bu hizmet sunuluyor. Biz merkezde kavuşamıyoruz’ diyerek imza topladılar.

Eğribucak Mahallesi Beğendik Caddesi’nde evi ve bağı olan vatandaşlar, Kayseri’nin hemen hemen her yerinde bulunan doğalgazın kullanımından mahrum olduklarını ifade eden dilekçeyi hazırlayarak, imza topladılar.

Dilekçede birçok vatandaşın imzası yer alıyor. Vatandaşlar bağ evlerinde oturma ve kış mevsiminde kalma konusunda ısınmak için çok maliyetli ve çileli hayat sürdüklerini ifade ederek, ‘Her evin kullandığı ocaklarda doğalgaz yokluğu ile özellikle yaşlılarımız sıkıntı yaşıyor’ ifadelerinde bulundular.

Beğendik caddesinin Melikgazi Belediyesine bağlı bir kısmı ile aynı caddenin Hacılar Belediyesine bağlı güney kısmının doğalgaz kullandığını vurgulayan vatandaşlar, ‘Bizlerin bu hizmetten mahrum olmasının izahı zor olsa gerekir’ diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Senelerdir müracaatta bulunduklarını ifade eden mahalleliler, ‘Altı aydan biter, bir yıldan bitecek, çalışmalarımız hızla sürüyor’ sözlerini yıllardır duyduklarını belittiler.

Vatandaşlar ‘Ücra ilçelerimiz bile doğalgaza kavuşmuşken, Kayseri merkeze 10 kilometre olan bölgemize bir an önce doğalgazın verilmesi ile ilgili gereğini, bölge sakinleri olarak arz ederiz’ diyerek dilekçeyi imzaladılar.

Kayseri'nin O Mahallesinde İmza Topladılar – Bakın Neden?