KAYSERİ UĞUR OKULLARI'NDAN KAYSERİ'DE 6 NOKTADA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Kayseri Uğur Okulları tarafından, kitap sevgisi ve okuma alışkanlığının kazandırılması amacı ile Kayseri'deki 6 noktada kitap okuma etkinliği düzenleneceği duyuruldu.

KAYSERİ UĞUR OKULLARI'NDAN KAYSERİ'DE 6 NOKTADA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

12 Nisan Cuma günü saat 10.30’da gerçekleşecek olan kitap okuma etkinliğinin Cumhuriyet Meydanı, Abdullah Gül Üniversitesi bahçesi, Erciyes Üniversitesi Kütüphanesi önü, Alparslan Parkı, Büyükşehir Belediyesi önü, İldem Tramvay Hattı ile Talas-Cemil Baba Tramvay Hattı olmak üzere toplam 6 noktada düzenleneceği bildirildi. 
 
Konuya ilişkin olarak okul yönetiminden şu bilgilere yer verildi; “Uğur Okulları olarak öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, yöneticilerimizin ve kurumumuzdaki tüm çalışanlarımızın belirlenen saatlerde okullarımızda sevdikleri bir kitabı okuyarak hem ‘5 dil 2 beceri’ anlayışımızdaki anadili bilincine sahip olmalarını sağlamak hem de okuma kültürü kazanmalarını amaçlıyoruz. Ayrıca bu çalışma ile öğrencilerimizin küçük yaştan başlayarak kitap okuma alışkanlığını kazanacağını düşünüyoruz.”
 
Etkinliğe Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi 'nin destek verdiği öğrenildi. HABER: KAAN AKBAŞ