Gergin maç Gültepespor 'un

Süper Amatör Küme 10. haftasında Gültepespor ile Kocasinan Şimşekspor Vali Muammer Güler Stadı 'nda karşılaştı. Zaman zaman gergin geçen maçı Gültepespor 3-2 kazandı. Gültepe 3 hafta sonra üç puanla yeniden buluştu.

Gergin maç Gültepespor 'un

Vali Muammer Güler Stadı'nda oynanan müsabakanın 10. dakikasında Gültepespor, Hakan ile 1-0 öne geçerken, Şimşekspor 1 dakika sonra Mevlüt ile beraberlik golünü buldu. 25. dakikada ortalık bir anda gerildi. Şimşeksporlu Mevlüt ve Gültepesporlu Atakan arasında gerginlik yaşandı. Daha sonra diğer oyuncularda devreye girinci uzun süreli kargaşa yaşandı. Hakem Aydoğan Mantar olaya katılan oyuncuları sarı kartla cezalandırdı. Şimşekspor'da Ramazan Bulmuş 34'te ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gültepespor sayı olarak üstün olmasının avantajıyla ikinci yarıya etkili başladı ve 55'te Kubilay Babacan'ın müthiş golüyle 2-1 öne geçti. 70'te oyuna sonradan giren Ziya Bulut durumu 3-1 yaptı. 90'da Şimşeksporlu Muhammed skoru belirleyen golü kaydetti.3-2. Sahadan bu skorla galip ayrılan Gültepespor 3 maç aradan sonra kazandı. 
 
Birbirlerine girdiler
 
Gültepesporlu Ziya Bulut ile Kocasinan Şimşeksporlu Atakan Kökkaya maçın 84. dakikasında birbirlerine girdiler. Atakan, rakibi Ziya'nın kendisine küfür ettiğini iddia ederek rakibini sert şekilde itti. Ziya ise Atakan'ın boğazına sıktı. Sonrasında Atakan rakibini vuruncu, Ziya kendini yerde buldu. Hakem Aydoğan Mantar, Atakan'ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Ziya sarı kart gördü.
 
KOCASİNAN ŞİMŞEKSPOR: 2
GÜLTEPESPOR: 3
 
STAT: Vali Muammer Güler Stadı 
HAKEMLER: Aydoğan Mantar * Kemal Hattatioğlu *** Ömer Hürcan Yücel ***
SAHA KOMİSERi: Şinasi Acar 
KOCASİNAN ŞİMŞEKSPOR: Hasan Korkmaz * Yunus Emre Büyükçekiç * Mertcan Babayiğit * Atakan Kökkaya * Ömer Kaya * Abdullah Enes Ozan * Mevlüt Padak ** Ümit Ergüner * İhsan Yasıt * (Dk.36 Eren Topuz **) Ramazan Bulmuş * Muhammed Emin Ergin ** 
GÜLTEPESPOR: Gökhan Ödem ** Atakam Umar ** Tuncay Aydoğan ** (Dk.60 Ziya Bulut ***) Cankat Yalçın *** Mustafa Aydın *** Alihan Soyak *** Y.Emre Altınalana *** Şahin Boz *** Turgut Kıvrak ** Kubilay Babacan *** Hakan Bıyık *** 
GOLLER: 10 Hakan Bıyık, Dk.55 Kubilay Babacan, Dk.70 Ziya Bulut (Gültepespor) Dk.11 Mevlüt Padak, Dk.90 Muhammet Emin Ergin (Kocasinan Şimşekspor) 
KIRMIZI KARTLAR: Dk.34 Ramazan Bulmuş, Dk.71 Ümit Ergüner, Dk.85 Atakan Kökkaya (Kocasinan Şimşekspor)
 
>Muhammed Kösedağ