Talasgücü ve Emar Grup 'tan BAL açıklaması

Kayseri 'yi Bölgesel Amatör Lig 'de temsil edecek olan Talasgücü Belediyespor ve Emar Grup Futbol Kulübü başkanı Emre Arıkan, yaptıkları yazılı açıklamada BAL 'ın oynanmasını istediler.

Talasgücü ve Emar Grup 'tan BAL açıklaması

TFF 'nin amatör liglerin başlaması konusunda amatör kulüplerin görüşlerini talep etti. Talasgücü Belediyespor ile Emar Grup FK takımları ise yazılı bir açıklama yaparak liglerin oynanması konusunda görüş bildirdi. Talasgücü Belediyespor tarafından yapılan yazılı açıklamada," Türkiye Amatör Futbol Kulüpleri Komfederasyonu Başkanlığının 25.09.200 ve 12/17-20/124 sayılı yazısında 2020-2021 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının konusunda kulübümüzden görüş talebine istinaden Talagücü Belediyespor kulübü olarak 2020-2021 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının OYNANMASI yönünde görüşümüzü beyan ediyoruz. Gereğini bilgilerinize arz ederim." denildi.

Emar Grup Futbol Kulübü Başkanı Emre Arıkan ise," Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu 'nun belirlemiş olduğu pandemi kurallarına uymaya ve gereğini ekonomik olarak karşılamaya hazırız. Bölgesel Amatör Liglerin biran önce oynanmasını Kayseri Emar Grup FK olarak istiyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederim" denildi.

Haber: Muhammed Kösedağ