Kayserililer 5 Mayıs'ı iple çekiyor!

Kayseri'de 5 Mayıs günü yapılacak olan etkinliği Kayserililer heyecanla bekliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer 5 Mayıs'ı iple çekiyor!

Yeşilay, Kayseri dâhil 81 ilde düzenlenecek etkinlikle vatandaşlara keyif dolu anlar yaşatacak. Baharın gelmesiyle coşku dolu olan Kayserililer etkinliğin düzenleneceği 5 Mayıs tarihini iple çekiyor. 

2011 yılından bu yana düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun bu yıl 11.’si düzenlenecek. 5 Mayıs tarihinde yapılacak olan etkinlikle Kayserililer eğlenceli anlar yaşayacak.

Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu ‘Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim’ sloganıyla düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı düzenlenecek olan Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 10 bini aşkın bisiklet severi bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekecek.

Tur, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak, Sivas Caddesi-Kızılırmak Caddesi güzergahından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde sona erecek. Katılımcılar ister kendi bisikletleriyle, isterlerse organizasyonumuza destek olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ’nin sporaskayseri.com.tr internet sitesi üzerinden kayıt yaptırarak temin edeceği bisikletlerle de katılım sağlayabilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kayseri Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Çifçi, her yaştan profesyonel ve amatör bisiklet severin katılımına açık olacak etkinlikle ilgili şunları söyledi, ‘Sağlıklı yaşamı desteklemek için bu yıl on birincisini gerçekleştireceğimiz Yeşilay Bisiklet Turu’nda Şehrimizde hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacağız. Tüm bisiklet severleri, katılımın her yıl giderek arttığı turumuza bekliyoruz’

Kayserililer 5 Mayıs'ı iple çekiyor!