KAYSERİSPOR ZOR VİRAJDA

Sorun çok, eksik çok, sahaya çıkaracak onbir zor bulunuyor, rakip şampiyon adayı Başakşehir. Ligde var olma savaşı veren Kayserispor'un yarın kazanması için mucizeye ihtiyacı var. İlk yarıdaki son iç saha maçında en büyük güç yine taraftar olacak. Tek beklenti stadın dolması.

KAYSERİSPOR ZOR VİRAJDA

SAAT 16.30’DA BAŞLAYACAK

KAYSERİSPOR, yarın Kadir Has Stadı’nda şampiyonluğun güçlü adayı Başakşehir’i ağırlayacak. Ligde var olma savaşı veren 10 puanla ateşin içinde yer alan sarı-kırmızılılar’da yarın alınacak sonucun yanısıra rakiplerin de bu hafta alacağı sonuçlar ya umutları tazeleyecek ya da umutların giderek tükenmesine sebep olacak. Kritik sınav öncesi teknik heyet, sahaya çıkaracak onbiri bulmakta zorlanıyor. Pedro, Mensah, Poulain, Aymen, Levent, Nurettin, Alpay kadroda yok.

SON İÇ SAHA MAÇI

KAYSERİSPOr, yarın ilk yarıda son kez taraftarın önüne çıkacak. İçerdeki 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan sarı-kırmızılılar, son iç saha sınavında Rizespor’u 1-0 mağlup etmişlerdi. Güçlü rakibi karşısına birçok sorun ve birçok eksikle çıkacak sarı-kırmızılılar’ın adeta zafer için mucizeye ihtiyacı var. Saat 16.30’da başlayacak ve beınspots’tan yayınlanacak maçı Ali Şansalan yönetecek. >Celal Kösedağ