ERÜ İletişim ödülleri topladı

Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin ortak girişimiyle düzenlenmeye devam eden 31. Genç İletişimciler Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen törende Erciyes İletişim'den 10 proje ödüle layık görüldü.

İletişim fakültesi öğrencileri, yarışmada 4 birincilik, 3 ikincilik ve 3 üçüncülük olmak üzere toplam 10 ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Yarışmada en fazla ödüle layık görülen üniversite ise Erciyes Üniversitesi oldu.

Mizanpaj dalında Mehmet Uğur 'Ölü Dillerin Üstadı Veysel Donbaz' adlı çalışmasıyla birincilik, Kerim Şimşek 'Köyde Sosyal Mesafeli Survivor' adlı projesiyle ikincilik ödülünü elde etti. Fotoğraf dalında Yunus Emre Yankın 'Yardımsız Deniz Keyfi' adlı projesiyle birincilik, Bilal Orhan ise 'Satılık Dünya Mirası' adlı çalışmasıyla üçüncülük ödülünü kazandı.

Belgesel dalında Yasin Serindere 'Kanalı Beklerken' adlı filmi ile birincilik, radyo haber spikerliği dalında Halit Örer 'Salgında Çocuk Olmak' adlı projesiyle ikincilik, Enis Melih Eliaçık ise 'Pandemi Radyo' adlı projesiyle üçüncülük ödülünü aldı.

İnternet yayıncılığı alanında 'Gözlüklü Muhabir YouTube Kanalı' adlı sosyal medya projesiyle Atakan Karadeniz'e birincilik, 'E-spor Gündem' adlı çalışmasıyla Enis Melih Eliaçık'a ikincilik, 'Dijital Haber Ağı' adlı internet sitesiyle de Bilal Orhan ve Makbule Aslantaş'a üçüncülük ödülü verildi.

Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme