CHP'nin Yeni Hedefi Kayseri!

Yerel seçimlerin ardından Pınarbaşı'nda yaşanan olayların değerlendirildiği ve Kayseri için yeni yol haritasının belirlendiği toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Kayseri'nin temel iktidar hedefleri içerisinde yer aldığının altını çizdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

CHP'nin Yeni Hedefi Kayseri!

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Pınarbaşı’nda yaşanan olaylar sonucunda Kayseri CHP İl binasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, CHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan ve CHP Kayseri Belediye Başkan Adayı Murat Molu bir araya geldi. 

CHP'nin Yeni Hedefi Kayseri!

Kayseri Temel İktidar Hedefimiz

Pınarbaşı’nda yaşanan olayların değerlendirildiği ve Kayseri için yeni yol haritasının belirlendiği toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Kayseri’nin temel iktidar hedefleri içerisinde yer aldığının altını çizerek, ‘ CHP’nin devraldığı belediyelerin nasıl borca batırıldığını, nasıl şatafatla yönetildiğini, kamu kaynaklarının nasıl çarçur edildiğini belgelerle sizlere gösteriyoruz. Kazandığımız belediyelerle yeni bir çağrı yaptık ve dedik ki; ‘aldığınız belediyelerin envanterlerini çıkartınız, borç ve alacak listelerini çıkartınız dedik’. 

CHP'nin Yeni Hedefi Kayseri!

Yüz Milyarlarca Borç Yükü 

Devraldıkları belediyelerin yüz milyarlarca borç yükünün altına sokulduğunu vurgulayan Zeybek, borçlanılan miktarların halka yatırım için kullanılmadığını belirtti. Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, ‘Kendilerine, eşlerine ve akrabalarına en lüks makam araçlarını en lüks belediye binalarını kendileri ve akrabaları için yurt içinde ve dışında gidilmedik bir yer bırakmayan bir yönetim anlayışının karşısında milletimize şimdi biz; israfa son veren, borca değil, üretime dayalı, şatafata değil halka dönük, sorunlara çözüm bulmaya dayanan yeni yerel yönetim anlayışıyla toplumun önüne çıkıyoruz.’ dedi. 

Zeybek, ‘Bundan sonraki yapılacak olan seçimlerde CHP’nin hedefi açık ve nettir. Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ve Kayseri’nin var olan belediyelerinin neredeyse tamamına yakını kazanma iddiasındayız. Bundan sonraki seçimde Kayseri’nin temel iktidar hedefimizin içerisinde yer aldığını belirtmek isterim. CHP için Kayseri bir hedeftir. Uygulamaya çalıştığımız halkçı, kamucu, toplumcu, insana ve üretime dönük yönetim anlayışımızı artırarak sürdüreceğiz’ açıklamalarında bulundu. 

CHP'nin Yeni Hedefi Kayseri!

CHP Birinci Parti

CHP'nin, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde 14'ü büyükşehir, 21'i il belediye başkanlığı olmak üzere toplam 412 seçim çevresinde birinci parti olduğunu söyleyen Zeybek, şunları söyledi; ‘İzmir'den başlayarak Ege'den Ankara'ya kadar olan tüm belediyeleri, ilçelerine, beldelerine kadar nasıl CHP kazanmışsa, Kayseri'nin de bundan sonraki seçimdeki temel iktidar hedefimizin içinde yer aldığını belirtmek istiyorum. CHP için artık Kayseri, bir hedeftir.