Başkan Ali Çamlı itiraf etti!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, İstanbul'da oynanan ve 2-1 sonuçlanan maç bitiminde büyük mutluluk yaşadı. Çok kritik bir galibiyet aldıklarını dile getiren Başkan Çamlı, önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Ali Çamlı itiraf etti!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan mutlusu yok. Sarı-Kırmızılı takım final niteliği taşıyan maçta 1-0 geriden gelip, muhteşem bir geri dönüşle Pendikspor engelini 2-1 ile aştı. Toplamda 6 maçlık kötü gidişata son veren Kayserispor’da yüzler gülüyor. Maç bitiminde Başkan Ali Çamlı, açıklamalarda bulundu.

Çamlı: Her şeyden önemlisi temiz bir maç oynandı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, ‘Kayserispor’un 3 puana ihtiyacı vardı, o 3 puanı da aldık. Özellikle sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, bizleri yalnız bırakmayıp, yoğun programlarının arasında İstanbul’a gelip, bizleri desteklediği için şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Her şeyden önemlisi temiz bir maç oynandı. Hiç kimsenin aklına herhangi bir tereddüdün oluşmayacağı şekilde çatır çatır bir maç oynandı. Pendikspor bugün yense düşmeme şansı vardı. Onlarda can havliyle Allah ne verdiyse, bastı, oynadı. Pendikspor’u da tebrik ediyorum. Değerli yönetimlerini göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum’ dedi. 

Başkan Ali Çamlı itiraf etti!

Başkan Ali Çamlı: Galibiyeti Kapalı Kale’ye armağan ediyorum

Kayserispor’u Kayseri’den gelen 200 taraftar hiç susmadan 90 dakika boyunca destekledi. Başkan Ali Çamlı da kritik maçta kazanılan 3 puanı Kapalı Kale’ye armağan etti. Düşme korkusu yaşamadıklarını dile getiren Başkan Ali Çamlı: ‘Bundan sonra kalan 4 maçımıza bakacağız. Kayserispor en iyi yerde nasıl tamamlar, onun plan ve programını yapacağız. Başkan olarak hiçbir zaman, bir saniye bile düşme korkusu yaşamadım. Seyirci bazen, panik yapabiliyor, onlar da haklı, takımlarının bir sıkıntı yaşamasını istemiyor. Gördünüz bugün 90 dakika hiç susmadan, enerjileri bitmeden, takımlarını desteklediler, helal olsun onlara. Bu galibiyeti ben Kapalı Kale’nin yiğit evlatlarına armağan ediyorum’ diye konuştu. 

Başkan Ali Çamlı itiraf etti!

Çamlı: Artık stadın dolması lazım

Başkan Ali Çamlı, Karagümrük maçının Cumartesi günü saat 19:00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacağını hatırlatıp, ulaşımın ücretsiz olacağının müjdesini vererek, şu şekilde konuştu: ‘Kayseri’de oynayacağımız Karagümrük maçında yine Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından tramvayları ücretsiz yapılacak. Karagümrük maçında stadı şölen yerine çevirmek gerekiyor. Tüm Kayserili hemşehrilerimi Karagümrük maçına davet ediyorum. O stadın artık dolması lazım. Bu işler kolay olmuyor, perde gerisinde hem sayın Bakanlarımız hem Milletvekillerimiz hem Büyükşehir Belediye Başkanımız destek veriyor. Herkes çok ciddi fedakarlıklar yapıyor, risk alıyor. Bunun neticesinde de iyi bir takımımız var. Artık önümüzdeki senenin planlamasına başladık.’  

Başkan Ali Çamlı itiraf etti!