Kayseri namaz vakitleri (19 Mart)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (19 Mart)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, ezanın kaçta okunacağını sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadis ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Ayeti

Haberin olsun ki, kâfirler hep hile kuruyorlar.

Tarık/15

Günün Hadisi

Ebû Hüreyre’den Resûlullah’ın (sav) şöyle dediği nakledilmiştir: Muhammed’in canını elinde tutan Allah’a yemin ederim ki bu ümmetten bir Yahudi veya Hıristiyan beni işitir, sonra da benim kendisiyle gönderildiğim (vahy)e iman etmeden ölürse mutlaka ateş ehlinden olur.

(M386 Müslim, Îmân, 240)

Günün Duası

Allah’ım! Bizleri Kur’an’ın yolundan ayırma. Peygamberimizin sünnetinde daim eyle, ahlâkıyla ahlakımızı tezyin eyle, hepimizi onun sevgisine şefaatine mazhar eyle. Bu güzel gün ve geceler hürmetine hakkı hak olarak bilmeyi ve ona uymayı, batılı batıl olarak görmeyi ve ondan uzak durmayı hepimize nasip eyle! Milletimizin ve bölgemizin huzuru, ümmetin onuru için mukaddesat uğruna mücadelemizi muzaffer eyle; dâhilî ve haricî düşmanlardan bizleri halâs eyle Allah’ım!

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 05.14

Güneş : 06:36

Öğle : 12:51

İkindi : 16:15

Akşam : 18:56

Yatsı : 20:12