Kayserililere müjdeli haber geldi – Artık ücretsiz oldu!

Kayseri dâhil 81 ilde o işlemler artık ücretsiz oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililere müjdeli haber geldi – Artık ücretsiz oldu!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan Kayseri’de de tercih edilen bankalar arasında yerini alan QNB Finansbank, müşterilerine sunulan kampanyasını duyurdu. Kayseri dâhil 81 ilde artık o işlemler ücretsiz oldu. 

QNB Finansbank tarafından duyurulan habere göre artık bankada gerçekleştirilecek işlemler tamamen ücretsiz olacak. Banka tarafından hayata geçirilen bu kampanya ile müşteriler ömür boyu havale işlemlerine ücret ödemeyecek.

Kayserililerin de sıkça tercih ettiği bir banka olan QNB Finansbank resmi internet sitesinden duyurusunu yaptı. Yayımlanan duyuruya göre müşteriler QNB Mobil, İnternet Şubesi ve ATM'ler üzerinden gerçekleştirecekleri para transferi işlemlerinden herhangi bir ücret ödemeyecekler.

Kampanyanın detayları şu şekilde,

Aktarılan bilgilere göre, banka bünyesinde bulunan hesaplar arasında yapılan havale işlemlerinde geçerli olacak olan kampanyanın EFT işlemlerinde farklı bankaya yapılan para transferi kampanya kapsamı dışında olduğu kaydedildi.

Bu kampanya, Türkiye genelindeki 81 ilde geçerli olacak ve müşterilere ömür boyu ücretsiz hizmet sunulacak.

Ayrıca, banka müşterileri yapacakları havale işlemleri için nakit ödül kazanma fırsatı da elde edecekler. Ancak, kampanya kapsamında sadece banka bünyesindeki hesaplar arasında yapılan havale işlemleri geçerli olacak.

Farklı bankalara yapılan EFT işlemleri ve kredi kartından yapılan havaleler kampanya kapsamı dışında kalacak.

Kampanyanın tüm detaylarına bankanın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Müşterilerin dikkatini çekmek için yeni kampanyalarını duyuran bankalar, rekabetin yoğun olduğu bu alanda müşterilerine daha fazla avantaj sunmaya devam ediyor.