EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR OLMALI

Karaman, 'Bizim ikinci yarıda en büyük transferimiz taraftarımız olacak.Kadir Has rakipler için korkulu rüya olmalı' dedi.

EN BÜYÜK GÜÇ TARAFTAR OLMALI

İÇ SAHANIN ÖNEMİ 
 
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bir takımın başarısında ana etkenlerin başında taraftar gücünün geldiğini söyledi. Hedeflere ulaşmak, büyük kulüp olma yolunda ilerlemenin ana şartı taraftardan geçiyor diyen Karaman, “Kulübün içinde bulunduğu durum ortada. Transfer yapamıyoruz. Bundan şikayetçi değiliz ama bizim en büyük transferimiz taraftarımız olmalı. Hedefe giden yolda, sıkıntılardan uzak olmak için iç sahada puan kaybetmemeliyiz. Bunun içinde dolu tribünler önünde oynamak, takımla bütünleşen, takıma büyük güç ve destek veren taraftar kilit rol üstlenecek. Takıma takviye yapamayacağız ama bizim en büyük transferimiz taraftarımız olacak”
 
GEÇMİŞ İKİ DÖNEM İYİ ÖRNEK
 
Karaman, “Daha önce Kayserispor ve Erciyesspor’da görev yaparken de en büyük gücümüz taraftar olmuş, kenetlenerek engelleri aşıp hedeflere ulaşmıştık. Şimdi yine aynı durumdayız ve aynı ortamı görmek istiyoruz. Kayserispor taraftarıyla güzel, taraftarıyla bütün olduğunda hedeflerine ulaşan bir kulüp. Zaten taraftarımız Kadir Has’ı doldurup destek olduktan sonra transfer tahtamız kapalı olmuş açık olmuş çok önem arz etmez. Takım yalnız olmadığını hissetmeli, rakipler ve hakem üzerinde baskı oluşturmalı taraftarlar. Bizim başarıya olan inancımız tam. taraftarımızda şimdiden inansın ve tribünleri doldursun yeter” diye konuştu. HABER: CELAL KÖSEDAĞ