BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KİMDER ÜYELERİ İLE BİRLİKTE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği´nin (KİMDER) düzenlediği 14. Geleneksel Piknik programına katıldı. Başkan Büyükkılıç, yaptığı konuşmada fen ilimlerinin yanı sıra manevi ilimlerin de önemli olduğunu vurguladı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KİMDER ÜYELERİ İLE BİRLİKTE

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği’nin Fuar Alanında düzenlediği pikniğe Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, bürokratlar, KİMDER yönetimi ve çok sayıda İmam Hatip Lisesi Mezunu katıldı.
 
Piknik alanını gezerek tüm katılımcılarla selamlaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada imam hatip lisesi mezunlarının hiçbir zaman insana ve yaşam tarzına müdahale anlayışında olmadığını, insanı yaşat ki, devlet yaşasın felsefesiyle, müminleri kardeş bilen bir anlayışta olduklarını söyledi.
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm okullarının kendileri için önemli ve muteber olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Okullarımızın her alanda donanımlı bir şekilde, Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı daha yukarılara taşıma; vatanımızı, devletimizi, inancımızı sahiplenerek, ülkemizi daha güzel geleceklere hazırlamaları için dua ederiz” dedi. Fen ilimlerin yanında manevi ilimlerin de önemli olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Bulunduğumuz mevkilerin bizim için hiçbir öneminin olmadığının farkındayız.  ‘Şerefü’l Mekan Bil Mekin’ felsefesiyle insanların ve hizmetin sevdalısı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda tecrübemizle, birikimimizle, samimiyetimizle, Kayseri’ye sevdalı olmamızla ve insanlığa sevdamızla çok şükür mahcup olmadık” diye konuştu. BÜLTEN