33 ilde büyük fırsat! - Listede Kayseri var mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından büyük fırsat vatandaşların ayağına geldi. 33 ilde 392 muhtelif arsayı KDV'siz satışa çıkaracak. Peki listede Kayseri var mı? Kayserili vatandaşlar araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

33 ilde büyük fırsat! - Listede Kayseri var mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı müjdeli haberi duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 33 ildeki 392 muhtelif arsayı açık artırmayla KDV’siz satışa sunacak. Alıcılar, konut, ticaret, sanayi ve turizm tesis alanı alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. Arsalar KDV’den muaf şekilde satılacak.

33 ilde büyük fırsat! - Listede Kayseri var mı?

Açık artırma, 8 Mayıs 2024 Çarşamba ve 9 Mayıs 2024 Perşembe günleri 10:30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak. Oturumlar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Holiday Inn Otel ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

KDV’siz arsalar hangi illerde satılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırmanın 8-9 mayıs tarihleri arasında yapılacağını kararlaştırırken, arsa satışı yapılan iller merak konusu oldu.  Muhammen bedeli 16.466.270.038 TL olan yaklaşık 2.252.506 m2 büyüklüğündeki; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray,  Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muş, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Uşak ve Yalova illerinde bulunan 392 muhtelif arsa açık artırmayla satılacak.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye 'www.toki.gov.tr' ile 'www.emlakmuzayede.com.tr' internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilirsiniz.