AK Parti, CHP ve İyi Parti'den Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, CHP Milletvekili Çetin Arık, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve İYİ Parti Milletvekili Adayı Dursun Ataş, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

AK Parti, CHP ve İyi Parti'den Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileyen ziyaretçilerin gündemi kısa süre kalan seçimler oldu. 
 
KGC’nin ilk ziyaretçisi olan İYİ Parti adayı Dursun Ataş, Kayseri basını ile uzun zamandır yürüttüğü Pınarbaşı Belediye Başkanlığı döneminde iyi ilişkiler yürüttüğünü bundan sonrada yürütmeye devam edeceğini belirterek, ‘ Sorunlarınızı bilenlerden birisiyim. İnşallah halkımızın izin verirde milletvekili seçilirsem, sorunlarınızın takipçisi olacağım” dedi. 
 
Ataş’ın ardından KGC’yi ziyaret eden CHP Milletvekili Çetin Arık ve beraberinde ki partililer, önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin düzenleyeceği miting konusunda bilgiler verdi. Arık, seçim çalışmalarının sükunet içerisinde devam ettiğini böylede devam etmesini umduklarını söyledi. 
 
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’da Başkan Veli Altınkaya ve yönetimine başarılar dileyerek, çalışmalar ve basının sorunları hakkında bilgi aldı. 
 
Yıldız, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Olayların şeffaf bir şekilde vatandaşlara iletilmesinde gazetecilik önemli. Basının objektif bakış açısı ve yorumu bizim için önemli ve sizin bu bakış açısında olduğunuzdan eminiz. Kayseri'nin büyümesine sunacağımız katkıları omuz omuza yapacağımızdan eminim. Yeni görev alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." Ziyarete Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.
 
AK PARTİ’DE ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR VAR 
 
AK Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Milletvekili adayı Taner Yıldız, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette partisinin eleştirilen milletvekili listesi ile ilgili yaptığı açıklamada, Kayseri’yi temsil edecek çok değerli isimlerin aday adayı olduğuna vurgu yaparak, “Bu eleştirileri normal karşılıyorum. Aday adaylarımız arasında Kayseri’yi iyi temsil edecek arkadaşlar vardı. Seçim çalışmalarımızda vatandaşlardan azda olsa bu tip tepkiler alıyoruz. Ama artık mevcut listeye sahip çıkmak zorundayız. Ülkemizin geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesi için bu tip tartışmalara takılmamak gerek” dedi. HABER MERKEZİ