Gören göz lazım!

A Milli takımın kalecisi Uğurcan Çakır'ın yediği basit ve hatalı goller saç baş yoldururken, Kayserispor'un genç file bekçisi Bilal Bayazit'in yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Vincenzo Montella'nın nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

Gören göz lazım!

A Milli Futbol Takımının hazırlık maçında Avusturya’ya 6-1 mağlup olmasının yankıları devam ediyor.

Özellikle Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’ın basit gol yemesi ve yetersiz çabası tepkileri de beraberinde getirdi. Ay-Yıldızlılarda bu durum sonrasında Kayserispor’un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit, yeniden gündeme geldi. Sarı-Kırmızılı takımda bu sezon harika bir sezon geçiren genç eldivenin adı iyiden iyiye A Milli takım için konuşuluyor. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın da Uğurcan Çakır’dan vazgeçip, Bilal Bayazit’e yönlenmesi konuşuluyor.

Bu sezon Süper Lig’de 108 net kurtarış yaparak klasını ortaya koyan Bilal Bayazit’in Montella tarafından A Milli takıma katılması ihtimaller arasında bulunuyor.

Gören göz lazım!

Kayserispor'un eski teknik direktörü Recep Uçar, A Milli takım heyetinin Bilal Bayazit'i yakından takip ettiğini söylemişti.