CHP'li Başkan, 'Siz Bittiniz'

Cumhuriyet Halk Partisi Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan'ın, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatleri üzerine çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

CHP'li Başkan, 'Siz Bittiniz'

Cumhuriyet Halk Partisi Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatleri üzerine çekti.

CHP'li Başkan, 'Siz Bittiniz'

Arslan, ‘Siz Bittiniz’

İlçe başkanı Mehmet Arslan’ın sabah 04.00’ te Jandarma karakolundan yaptığı paylaşımda, Akkışla’nın farklı noktalarında bulunan CHP bayraklarının indirildiğini belirtti.

CHP'li Başkan, 'Siz Bittiniz'

Konuyla ilgili yetkili makamlara başvurarak, şikâyette bulunan Mehmet Arslan, sosyal medya hesabından ‘Çok değerli hemşerilerim, Şu an saat 04.00 Akkışla jandarma karakolundayım. Sebebi; tesadüfen arkadaşlarımla evime giderken gördüm Akin mahallemizden Kululu mahallesi güzergahından Akkışla üzerinden Gömürgen mahallesine kadar olan caddelerde tüm CHP bayraklarımız sökülmüş, kesilmiş, yollara atılmış durumda. Bunları fotoğrafladım ve şu an karakolda şikâyetçiyim ve davacıyım. Türkmen Evi’nde toplantı yapmamızı engellediniz olmadı. İftar yemeğine masa sandalye vermediniz olmadı. KAYMEK binasını kirasını ödediğimiz halde geç açtırdınız olmadı. KAYMEK binasında iftar yemeği için salonu süslediğimiz bayraklarımızı söktünüz olmadı. Şimdi de sokaktaki bayraklarımızı kestiniz.  Bu da olmayacak. Bu davranışlarınızdan dolayı size gülüyoruz. Siz bittiniz. Son çırpınışlarınız artık. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ne yaparsanız yapın siz bittiniz.’ İfadelerine yer verdi. 

Bu hafta sonu gerçekleşecek 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi Akkışla da rekabet tüm hızıyla sürüyor.