Arif Kocaman ne zaman dönüyor?

Kayserispor, 3 Nisan Çarşamba günü sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu moralleri aşağı çekti. Takımın genç stoperi Arif Kocaman'ın cezası sona erdi mi? Detaylar Kayseri Haberinde...

Arif Kocaman ne zaman dönüyor?

Kayserispor'un genç yeteneği Arif Kocaman, cezasını tamamladı mı?

Hatayspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası cezalı duruma düşen ardından da PFDK tarafından iki maçlık ceza alan Sakaryalı futbolcu ne zaman oynamaya başlayacak? Arif, Alanyaspor maçında forma giyememişti. Genç stoper, Kasımpaşa maçında da sahadaki yerini almayacak. Bu durum, sarı-kırmızılı takımda teknik direktörü Burak Yılmaz'ı düşündürüyor. Alanyaspor karşısında forma giyemeyen Arif'in, Kasımpaşa maçında da sahada olamayacak olması, genç çalıştırıcıyı farklı çözüm yollarına itiyor. Takımın savunma hattında son oynanan Alanyaspor maçında Kolovetsios ile Attamah ikilisinin uyumsuz olmaları ve performanslarının aşağıda olması tepki çekmişti. 31. hafta mücadelesinde Kasımpaşa maçında Julian Jeanvier'in oynayacak olması azda olsa yüzleri güldürdü. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, defans hattında Dimitrios Kolovetsios ile Julian Jeanvier ikilisine şans vermesi bekleniyor.

Kayserispor, 3 Nisan 2024 Çarşamba günü sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, 2 günlük iznin ardından yeniden antrenmanlara başladı.