Tramvaylar bugün ücretsiz olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçı için tramvayların ücretsiz olacağını duyurdu. Tramvay seferleri hangi saatler arasında ücretsiz olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Tramvaylar bugün ücretsiz olacak!

Kayserispor, bugün hayati derecede önemli bir maça çıkıyor.

Sarı-Kırmızılı takım, Konyaspor ile kümede kalma yolundaki en önemli maçını kazanarak, rahat bir nefes almak istiyor. Bu maça ilginin artması ve taraftarın daha rahat ve konforlu maça gitmesi için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını duyurdu. Peki hangi saatler arasında tramvay seferleri ücretsiz olacak?

Başkan Memduh Büyükkılıç'tan Kayserispor için destek çağrısı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçı için saat 17:00 ila 22:30 arasında tramvayların ücretsiz olacağının müjdesini verdi. Büyükkılıç, sosyal medya hesabından, 'Evimizde oynayacağımız Konyaspor maçında şehrimizin marka değeri #MondiHomeKayserispor’umuza gönülden başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Tramvaylar bugün ücretsiz olacak!

Kayserispor, şu an 41 puanda bulunuyor, rakip Konyaspor ise 40 puanda. Altı puan değerindeki Anadolu derbisi için nefesler tutuldu. Kayserispor'da Ali Karimi ile Majid Hosseini sakatlığından dolayı bugün forma giyemeyecek. Diğer yandan Julian Jeanvier'in de sakatlığı geçti. Hafta içi antrenmanlara katılan Ginelinin bugün Konyaspor maçında forma giymesi bekleniyor.