Kapalı Kale'den kritik Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken açıklama!

Kayserispor, kümede kalma yolunda bugün Konyaspor ile kritik bir maça çıkıyor. Kapalı Kale, taraftarlardan sağduyu ve münferit olaylar çıkmaması adına açıklama yaptı. Maç detayları ve taraftar açıklaması Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberi'nde...

Kapalı Kale'den kritik Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken açıklama!

Kayserispor, bugün saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Konyaspor'u ağırlayacak.

Sarı-Kırmızılı takım, kümede kalma mücadelesinde kritik maçta taraftarına güveniyor. Halil Umut Meler'in yöneteceği maçın hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor'da tek hedef: mutlak 3 puan. Burak yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, bu önemli maçı kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Kapalı Kale'den kritik Konyaspor maçı öncesi dikkat çeken açıklama!

Kapalı Kale: Misafir Konyaspor taraftarlarını bize yakışır şekilde uğurlayalım

Ahmet Dirgenali liderliğindeki Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, maç öncesinde yaptığı 'Önemli Duyuru' başlıklı açıklama ile taraftarları sağduyuya davet ederek, "Büyük Kayserispor Taraftarı, bilindiği üzere yarın şehrimizde rakibimiz Konyaspor ile her iki taraf adına kritik bir müsabaka oynanacak. Saha içerisinde tansiyonu yüksek olması muhtemel olan bu müsabakayı; maç öncesi ya da sonrası tribünlere ve tribün dışı münferit olaylara sebebiyet verecek şekilde hiçbir fiili davranışa ehemmiyet vermeden, şehrimize gelecek misafir Konyaspor taraftarlarını bize yakışır şekilde uğurlayalım." ifadeleri kullanıldı. 

Kapalı Kale, bu mesaj ile hem maçın önemine vurgu yaptı hem de Konyaspor taraftarına karşı dostluk mesajı verdi. Kayserispor, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak Süper Lig'deki yerini garantileyecek. Maç öncesinde ve sonrasında olası olayların önüne geçmek adına yapılan bu sağduyu çağrısı, tüm sporseverler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.