TFF'nin Seçime Gitmesi İçin Kulüpler İmza Topluyor! Kayserispor da İmzaladı Mı?

Süper Lig kulüpleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçimli genel kurula gitmesi için imza toplamaya başladılar. Peki, Kayserispor olağanüstü seçimli genel kurul için imza attı mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

TFF'nin Seçime Gitmesi İçin Kulüpler İmza Topluyor! Kayserispor da İmzaladı Mı?

Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için imza topluyor. Kayserispor genel kurul için imza attı mı?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’da yapılacak Mali Genel Kurul’unun Seçimli Genel Kurul olarak yapılacağını açıklaması üzerine, Süper Lig kulüpleri bu kararı memnuniyetle karşıladı. Fakat başta Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor ve İstanbulspor olmak üzere birçok kulüp, yeni sezon yapılanması için seçimin daha erken yapılması gerektiğine dikkat çekti. Bazı kulüp temsilcileri imzalarını bulundukları kentlerden verebilecekken, Maslak’taki Kulüpler Birliği Vakfı’nın odasında bir araya gelen kulüp temsilcileri noter huzurunda imzalarını vermeye başladı. Delegelerin yüzde 40’ının noterden imzasının toplanması halinde TFF Yönetim Kurulunun bir ay içerisinde olağanüstü genel kurula gitmesi gerekiyor.

TFF'nin Seçime Gitmesi İçin Kulüpler İmza Topluyor! Kayserispor da İmzaladı Mı?

Kayserispor İmza Attı Mı?

Süper Lig kulüpleri olağanüstü seçimli genel kurul için imzalarını attılar. Mehmet Büyükekşi’nin görevden alınması için yeterli imza sayısını ulaşıldı. İmza veren takımlar şöyle;

Fenerbahçe
Beşiktaş
Kasımpaşa
Karagümrük
İstanbulspor
Adana Demirspor
Samsunspor
Pendikspor
Antalyaspor
Sivasspor

İmza veren takımlar listesinde Kayserispor bulunmuyor. Kayserispor’un imza atıp atmayacağı sporseverler tarafından merak ediliyor.