Bu Habere Bakmadan Bayram Kombini Yapmayın!

Kayserililer Dikkat! Bu habere bakmadan bayram kombininizi hazırlamayın… Ramazan Bayramı'nda havanın nasıl olacağını sizler için derledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Bu Habere Bakmadan Bayram Kombini Yapmayın!

Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanması ile birlikte, tatil yapacak veya ailesiyle vakit geçirecek vatandaşlar hava durumunu araştırıyor. Kayserililer Dikkat! Bu habere bakmadan bayram kombininizi hazırlamayın.

Bayramda, en yakın aile büyükleri, akrabalar ve arkadaşlar ziyaret edilir. Özellikle bayram ziyaretlerini yaparken, kıyafetlerin şık, güzel ve özenli olmasına özen gösterilir. Fakat Bayram’ın mevsim geçişine denk gelmesi ile birlikte vatandaşlar, bayramda yapacakları kombinde zorlanıyorlar. Bizde Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden aldığımız bilgiler doğrultusunda sizler için Kayseri’nin hava durumunu derledik.

Bu Habere Bakmadan Bayram Kombini Yapmayın!

Bayramda Hava Nasıl?

Meteorolojinin yayımladığı rapora göre, Kayseri'yi bayram tatilinde yağışlı bir hava bekliyor. Pazartesi günü bölgede başlayan yağışların, Arefe günü kentte etkisini göstermesi bekleniyor.

Kayseri’de Pazartesi günü bölgeye gelecek yağışların, Arefe gününde de merkezde etkili olması bekleniyor. Bayramın birinci günü olan Çarşamba günü de yağışların aralıklı olarak devam etmesi tahmin ediliyor.

Bu Habere Bakmadan Bayram Kombini Yapmayın!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden Elde Edilen Verilere Göre Bayramda Hava Durumu Şöyle;

10.04 Çarşamba; Bayramın ilk günü kentte, gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak.  En düşük sıcaklık 4 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 19 dereceyi bulması öngörülüyor.

11.04 Perşembe; Bayramın ikinci günü itibariyle yağışlı hava etkisini kaybederken, parçalı ve çok bulutlu havanın kente hakim olması bekleniyor.  En düşük sıcaklık 5 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 20 dereceyi bulması öngörülüyor.

12.04 Cuma; Bayramın son gününde kentte tekrardan gök gürültülü ve aralıklı sağanak yağışların hakim olması bekleniyor.  En düşük sıcaklık 6 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 22 dereceyi bulması öngörülüyor.