Kayserispor defansı evlere şenlik!

Kayserispor'da savunma hattı, adeta çöktü. Teknik direktör Burak Yılmaz, defansta bir türlü istikrarı yakalayamadı. Arif Kocaman'ın dönecek olması azda olsa yüzleri güldürdü. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor defansı evlere şenlik!

Kayserispor’da defans SOS veriyor. Majid Hosseini’nin sakat, Julian Jeanvier’in formsuz, Dimitrios Kolovetsios’un yavaş, Arif Kocaman’ın da cezalı olması, başarısız sonuçlar alınmasında boş rol gösterdi. Genç teknik direktör Burak Yılmaz, savunma hattındaki istikrarsızlıktan dolayı kara kara düşünüyor. Kayserispor’da görev aldığı günden bu yana defans hattında bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan genç çalıştırıcı için Arif Kocaman’ın oynayacak olması büyük bir avantaj olarak görünüyor.

Arif, Hatayspor maçında gördüğü kırmızı kartla 2 hafta ceza almıştı. Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında oynayamayan Arif, cezasını tamamladı. Genç oyuncu, Adana Demirspor maçında formasına kavuşuyor. Defans hattında Joseph Attamah’ın da istikrarsızlığından dolayı, Burak Yılmaz’ın, yüksek ihtimalle Julian Jeanvier ile Arif Kocaman’a şans tanıması bekleniyor.