Kayseri güne böyle uyandı!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de mitinge katılacak. Bugün 12:30'da gerçekleşecek miting nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı trafiğe kapatıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri güne böyle uyandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler kapsamında şehir şehir gezerek miting düzenliyor. Bu kapsamda Kayseri'ye gelecek Erdoğan için sabah vakitlerinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala heyecan arttı. Bugün itibariyle vatandaşın oyunu etkileyecek seçim çalışmalarına ilişkin yasakların başlamasıyla geriye seçim gününde sonuçları görmek kaldı.

Kayseri güne böyle uyandı!

Bugün de Kayserililere seslenecek Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacak. Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek tören için yoğun güvenlik önlemleri alınırken meydan araç trafiğine kapandı.

Kayseri güne böyle uyandı!

Cumhuriye Meydanı'na çıkacak yollar 4 bir yandan kapatıldı araçlar Tramvay Hunat durağında son bulurken Talas istikametinde Seyyid Burhaneddin'den itibarek araç trafiği kapatıldı. Öte yandan İstasyon caddesi de trafiğe kapatıldı.

Kayseri güne böyle uyandı!

Polis barikatları ile meydanın krokisi çizildi. Barikatların yanında ve meydanda onlarca polis görev aldı. 

Kayseri güne böyle uyandı!

Öte yandan, Miting alanı narkotik köpekleriyle tarandı.