Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'ye geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları ve çeşitli açılışlarda bulunmak üzere Kayseri'ye geliyor. Erdoğan'ın ziyareti Kayserililer tarafından heyecanla bekleniyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'ye geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla bugün Kayseri’ye geliyor. Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek olan Erdoğan’ın burada bazı açılış ve temel atma törenlerine de katılması bekleniyor. Öğleden sonra yapılması planlanan miting için güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Polis ekipleri Cumhuriyet Meydanı çevresinde barikatlarını kurarak çevrenin güvenliğini sağlıyor.

AK Parti İl teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi için bir araya gelerek, programla ilgili görüşlerde bulunmuştu. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törene Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahit Cıngı, Bayar Özsoy, İl Başkanı Fatih Üzüm, SKM Başkanı Abdülkerim Yalçın, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Miting için güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Polis ekipleri Cumhuriyet Meydanı çevresinde barikatlarını kurmaya başladı. Ayrıca mitingin gerçekleşeceği Atatürk büstü önünde de kaldırım çalışmaları düzenlendi.

AK Parti İl Teşkilatı, Cumhuriyet Meydanını bayraklarla donattı. Meydana ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan Geliyor’ bayrakları asıldı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği mitingin heyecanla beklendiğini söyleyerek, programın detaylarını anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ticari ve tarihi geçmişiyle değişik medeniyetleri bağrında barındıran, sporun, sanayinin, eğitimin, turizmin, gastronominin merkezi olan ve açık hava müzesi konumunda olan kadim kent Kayseri’de miting gerçekleştireceğini ifade etti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi mitinge katılmak üzere kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin ilk günkü aşkla ve heyecanla beklendiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, tüm Kayserilileri Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge davet etti.

Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kayserililerin sahip çıkacağını belirterek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimize geliyor. Saat 12.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda hemşehrilerimizi Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmaya davet ediyorum. Hep beraber Kayseri’mizi en güzel şekliyle orada temsil edeceğimize inanıyorum. Kayseri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basmaya hazır. Hemşehrilerimiz, reisi ile buluşuyor. 12.30’da meydanda buluşmak üzere’ diye konuştu.