'Jübilemin arkasındayım'

TVSEN Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 'Jübile söyleminin arkasındayım. Bu görevle Jübile maçına çıktım.' dedi.

'Jübilemin arkasındayım'

TELEVİZYONCULARDAN ANKARA ÇIKARMASI

Türkiye Televizyon Yayıncıları İşveren Sendikası (TVSEN) yöneticileri Ankara'da üst düzey ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine Cumhurbaşkanlığı külliyesinden başlayan TVSEN yöneticileri ilk olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz’ı ardından da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ayhan Oğan’ı ziyaret etti. TVSEN heyeti daha sonra AK Parti Genel Merkezi’ne giderek AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve ardından, TBMM'De AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’ı ziyaret etti.

"JÜBİLEMİ YAPMAK İSTİYORUM DEMİŞTİ"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, geçen Şubat ayında Kayseri'de katıldığı bir televizyon programında, “Ben jübilemi yapmak istiyorum. Yerimizi genç ve yeni isimlere bırakmamız lazım. Tabi partimizin yetkili kurulları ne der bilemiyorum." demiş, AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde ise Merkez Yürütme Kurulu (MYK)'nda, AK Parti Grup Başkan Vekili olarak adı açıklanmıştı.

"JÜBİLE SÖYLEMİMİN ARKASINDAYIM"

TVSEN Genel Başkanı Mehmet Okan Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin Elitaş'ı ziyaretinde, Elitaş, jübile söyleminin arkasında olduğunu belirterek, “Yeniden Grup Başkanvekilliği görevi ile 2 yıl sonra yeniden cepheye çıktık. Jübile söylemimin arkasındayım. Bu görevle Jübile maçına çıktım." açıklamasında bulundu.

Osman Çiftci