Ünlü Sanatçının Kayseri Konseri İptal Edildi

Ünlü halk müziği sanatçısı, Mayıs ayı turnesi kapsamında Kayseri ve Malatya'da düzenlenmesi planlanan konserleri iptal edildi. Detaylar haberimizde…

Ünlü Sanatçının Kayseri Konseri İptal Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sasa adıyla bilinen Ünlü halk müziği sanatçısı Serap Ekici, Mayıs ayı turnesi kapsamında planlanan Kayseri ve Malatya konserleri, il Valiliklerine bağlı Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından iptal edildiği öne sürüldü.

Daha önce müzik öğretmenliği yapan Serap Ekinci, KHK ile öğretmenlik mesleğinden ihraç edilmesinin ardından, Sasa lakabı ile halk müziği sanatçılığı yaparak turneler düzenlemeye başladı. Türkiye’nin çeşitli illerinde konser vermeye başlayan Sasa Serap turne kapsamında Kayseri’de vereceği konserinin il Valiliklerine bağlı Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, gerekçe gösterilmeden iptal edildiğini iddia ederek, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Ünlü Sanatçının Kayseri Konseri İptal Edildi

‘Bugün engellense de yine sevenlerimizle kavuşacağız’

Sasa Serap’ın yaptığı paylaşımda, 'Sevgili dinleyicilerimize duyurumuzdur! Mayıs ayı turnesi kapsamında planladığımız Malatya ve Kayseri konserlerimiz il Valiliklerine bağlı Kültür ve Turizm müdürlüğünce hiçbir gerekçe gösterilmeden iptal edildi. Tarih, sanata karşı mücadele edenleri hep haksız çıkardı. Yasakçı zihniyetler sanatın gücü karşısında yenildi. Bugün engellense de yarın yine sevenlerimizle kavuşacağız. Yan yana türküler, şarkılar söyleyeceğiz. Sanat kazanacak! Bilet alan sevgili konuklarımızın ücretleri iade edilecektir.' ifadelerine yer aldı.