Efsaneler Kayserispor maçında buluştu

Kayserispor'un efsane futbolcuları, Gençlerbirliği maçını bir arada izleyerek yıllar sonra buluştular. Seyit İçgül, Mustafa Özdeniz, Fuat Şahin, Mahir Çıtak, Oktay Dulda, Hüseyin Ayotuz ve Ersin Gündüz, sarı-kırmızılı takımın mücadelesini beraber izleyerek hasret giderdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Efsaneler Kayserispor maçında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un efsane futbolcuları, yıllar sonra bir araya gelerek hasret giderdi.

Seyit İçgül, Mustafa Özdeniz, Fuat Şahin, Mahir Çıtak, Oktay Dulda, Hüseyin Ayotuz ve Ersin Gündüz, geçmişte birlikte ter döktükleri günleri andı. Kayserispor'un Gençlerbirliği ile oynadığı kupa maçını birlikte izleyen eski futbolcular, duygusal anlar yaşadı. 

Sarı-kırmızılı takımın emektar kaptanlarından Seyit İçgül, buluşmanın mutluluğunu dile getirirken, eski arkadaşlarıyla bir araya gelmenin önemini vurguladı. Maçı birlikte izleyen futbolcular, Kayserispor'un zorlu dönemlerden geçtiği bu süreçte takıma ve şehre destek olunması gerektiğine dikkat çekti.

Hüseyin Ayotuz ise, Kayserispor'un içinde bulunduğu zorlu süreciin aşılacağına inandıklarını belirterek, taraftarların ve şehrin takıma sahip çıkmasının önemine değindi. Efsane futbolcular, buluşmanın ardından locadan poz vererek, bu özel anı ölümsüzleştirdi.