Başkan Büyükkılıç'tan Kayserispor ziyaretinde dikkat çeken açıklama

Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, İstanbulspor maçı öncesi Ahmet Dirgenali liderliğinde kulüp tesislerine moral ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, tesisleri ziyaret ederek, dikkat çeken önemli açıklamalarda bulundu. Ziyarette neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Büyükkılıç'tan Kayserispor ziyaretinde dikkat çeken açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor taraftarı, takımına sahip çıkmaya devam ediyor. Kapalı Kale Taraftarı Ahmet Dirgenali liderliğinde kulüp tesislerini ziyaret etti. 

Meşalelerle Tezahürat yapıldı Başkan Büyükkılıç da destek verdi

Antrenmanı izleyen taraftarlar, meşaleler yakarak tezahüratlarda bulundu, Taraftarın destek ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yer aldı. Başkan büyükkılıç, taraftarlarla selamlaşarak, her zaman Kayserispor'un yanında olduklarını vurguladı.

Başkan Büyükkılıç'tan Kayserispor ziyaretinde dikkat çeken açıklama

Başkan Büyükkılıç: Kapalı Kale, Şehrimizi Gururlandırıyor

Başkan Büyükkılıç, taraftarların fedakarlık ve desteğini takdirle karşıladıklarını belirterek, ‘Gerçekten de fedakarca, hiçbir beklentisi olmadan Kayserispor’umuzu her koşulda, soğukta, sıcakta, karda desteğini esirgemeyen Kapalı Kale’mizin, değerli neferlerinin her birinin alınlarından öpüyor, tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Takımları seyirci olarak incelediğimizde Kayserispor’umuzun taraftarı Kapalı Kale’nin şehrimizi ön plana çıkaran, hiçbir zaman ağzından olumsuz söz çıkarmayan ve her zaman gururumuz olan siz değerli taraftarımızı tebrik ediyorum. İnşallah Kayserispor’umuzun değerli Başkanına, yönetimine hocamıza, oyuncularımıza her birine başarı diliyor, şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum’ dedi.

Başkan Büyükkılıç'tan Kayserispor ziyaretinde dikkat çeken açıklama

Büyükkılıç, Avrupa vurgusu yaparak desteklerinin devam edeceğini söyledi

Yeni bir çıkış yakalanacağına inancının tam olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, Avrupa vurgusu yaparak, şunları söyledi: ‘Bu arada ufak tefek inişler çıkışlar oluyor. Olur, ama Allah’ın izniyle bu son olacaktır. Yeni bir çıkış yakalayıp, Kayserispor’umuzu Avrupa’ya gönderecek şekilde yer alması için dualarımızla, desteklerimizle yanında olacağımızı ifade ediyoruz. Biz daha çok konuşulsun diye değil, adeta bu şehrin olumlu olarak paylaşılması, temsil edilmesi için ne gerekiyorsa yapma yönünde irade gösteririz. Reklam tarafında değiliz’ diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç'tan Kayserispor ziyaretinde dikkat çeken açıklama

Dirgenali: Kayserispor için hep birlikte savaşmaya devam edeceğiz

Ahmet Dirgenali, Başkan Büyükkılıç'a teşekkür ederek, 'Başkanım, desteklerinizden dolayı biz de size teşekkür ediyoruz. Desteğinizin de artarak devam etmesini istiyoruz.' dedi.

Dirgenali, yoğun yağmura rağmen tesis ziyaretine katılan taraftarlara teşekkür ederek, 'Bugün tesis ziyaretimize katılan herkese teşekkür ederim. Kayserispor’umuzu ayakta tutmak için hep birlikte savaşmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Büyükkılıç, birçok taraftarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.