Ali Çamlı'dan şok iddialar! İlk kez buradan söylüyorum…

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, göreve geldikten bu yana 73 sorunlu dosyayı temizlediklerini söyledi. Eski dönemden Andrea Bertolacci ve Mame Thiam transferinde yaşanan olaylara da değinen Çamlı'nın, açıklamaları dudak ısırtan cinsten oldu. detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ali Çamlı'dan şok iddialar! İlk kez buradan söylüyorum…

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçmiş dönemde menajerlere ödenen paraları açıkladı.

Göreve geldikten sonra toplamda 73 sorunlu dosyayı temizlediklerini aktaran Başkan Ali Çamlı, Andrea Bertolacci'den, Mame Thiam transferine kadar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çamlı, temlik davasından savcılığa da müracaat edeceklerini vurguladı.

'Kulübe giren paraları da mı konuşmak lazım?' diyen Başkan Çamlı, ‘Ben kimsenin muhasebecisi falan değilim. Ama ben şu anda gördüğüm tabloya bakıyorum. Ben altmış üç dosya birinci transfer yasağında kaldırdım. On üç dosya transferi şu anda. Bunların tamamı bu hanımefendinin dönemine ait. Şimdi ben gördüğüme bakıyorum. Ya ben kimseyi burada zan altında falan bırakmıyorum. O, bundan önceki dönemin borçlarını ödemişse de zaten sayılı sarımsak dikili soğan. Şimdi bir de şöyle bakmak lazım. Şimdi buna ben diyor ‘Benden önceki dönemin borçlarını ödedim’ diyor değil mi? Pekala bu borçları öderken sadece ödediğini mi konuşmak lazım? Kulübe giren paraları da mı konuşmak lazım? Şimdi sen bu kulübün bir lira geliri yokken mi o paraları ödedin?’ dedi.

 Ali Çamlı: Bunun hatalısı ben miyim?

Başkan Ali Çamlı, geçmiş ödenmde İtalyan futbolcu Andrea Bertolacci'ye 5.5 Milyon Euro para ödendiğini açıkladı. 'Ayağını yorganına göre uzatacaksın' diyen Çamlı, 'E kardeşim şimdi sen bu kulüpte iki buçuk sene görev yapmışsın. Muhasebede hesaplar orada. Senin döneminde giren para beş yüz altmış dört milyon TL. Bunu bugün ilk açık değil. Euro o zaman sekiz lira falan mı yanlış? Ya bir başkan olduğunda işte altı buçuk lira. Sonra sekiz buçuk olmuş. On olmuş. On bir olmuş. On sekiz buçukta da bırakmış. Şimdi Euro otuz dört bin lira gibi işte. Ya biz bunların arkasına sığınmayız. Ayağını yorganla uzatacaksın. Biz kaç tane transfer yaptık? Yedi sezon başında yaptık, üç de şimdi yaptık. Bu yedi transferin maliyeti ne biliyor musunuz? İki buçuk milyon lira. Şimdi senin bir tek Bertolacci’ye senin verdiğin para beş buçuk milyon Euro’ysa bunun hatalısı ben miyim? Kamuoyu mu sen misin? Yani bunu anlatmak için bir şeye gerek yok ki’ diye konuştu. 

Thiam transferinde danışmanlık ücreti parmak ısırttı

Çamlı, kendi dönemlerinde yapılan 10 transfere ödedikleri menajerlik bedelini belirterek, ‘Şimdi çok başka bir şey daha söyleyeyim. Bizim bu on transferimize menajerlik bedeli ödediğimiz para ne biliyor musunuz? Toplam 10 transfere, iki yüz elli bin Euro. Bir Mane’nin transferinde menajerlik bedeli ne kadar biliyor musunuz? Başka bir şey söylememe gerek var mı? Bu kadar basit, şimdi siz verirseniz menajer alır. Ya bunların hepsini ben dosya halinde bundan sonraki süreçte bakın temlik davasından sonra biz mecburen savcılığa da müracaat edeceğiz. Etmezsem ben sorumluluğumu yerine getirmemiş olacağım. Bunlar açıklanacak, kardeşim temizlenecek bunlar’ ifadelerini kullandı.

Ali Çamlı'dan şok iddialar! İlk kez buradan söylüyorum…

Çamlı: Bir sürü saçma sapan işler

Başkan Ali Çamlı, Mame Thiam’ın Kayserispor’a imza attığı dönemde danışmanlık parasına tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı: ‘Siz şöyle bir sözleşme gördünüz mü? Thiam transfer ediliyor, bunu daha önce açıkladım. Danışmanlık neymiş? Thiam'ın menajeriyle kulüp başkanını tanıştırma parası yüz doksan beş Euro’ya. Allah'tan korkar ya, neyin danışman ücreti? Yüz doksan beş bin Euro yani beni tanıştır diye para verir mi insan ya? Ya bu menajeri bana para ödeyeceksen. Kulübüme ödesin ya. Neyini tanışması ya? O sana yalvarsın tanışmak için. O sana futbolcu satıyor. Ya buna benzer. Bir sürü saçma sapan işler.’