Carole mi Hasan Ali mi?

Kayserispor'da, Lionel Carole ve Hasan Ali Kaldırım arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, Hatayspor maçında hangi oyuncuya ilk 11'de şans tanıyacağı merak ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde…

Carole mi Hasan Ali mi?

Kayserispor’da sol bekte forma savaşı yaşanıyor.

Sarı-Kırmızılı takımın başarısı için ter döken Lionel Carole ile Hasan Ali Kaldırım arasındaki büyük rekabet başarıyı da beraberinde getiriyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, her iki oyuncunun da formda kalması için eşit şartlarda görev veriyor. Fransız sol bekin Ankaragücü maçında etkisiz kalmasıyla birlikte teknik direktör Burak Yılmaz, Hasan Ali Kaldırım’a ikinci yarıda şans tanımıştı. Genç çalıştırıcı Çaykur Rizespor maçında da ilk 11’de Hasan Ali Kaldırım’a görev vermişti. Carole de, karşılaşmanın 68’inci dakikasında Hasan Ali Kaldırım’ın yerine oyuna girdi. Bu hafta sonu hangi oyuncunun ilk 11’de olacağı merak ediliyor.

İki oyuncu arasındaki tatlı rekabet diğer oyuncuların da performansını olumlu yönde etkiliyor. Bakalım, teknik direktör Burak Yılmaz, Hatayspor maçında hangi oyuncuya şans tanıyacak?

Carole, bu sezon 22 maçta 1739 dakika şans bulunken, 1 asist yaptı. Hasan Ali de, 15 maçta 871 dakika görev yaparken, 1 asist yaptı.