Aman Bilal! Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un genç file bekçisi Bilal Bayazit, Hatayspor maçına odaklandıklarını söyledi. Taraftarın en sevdiği oyuncu olan Bayazit, sarı kart sınırında bulunuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...  

Aman Bilal! Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un başarısında gösterdiği yüksek performansla aslan payına sahip olan Bilal Bayazit, taraftarın en sevdiği futbolcular arasında başı çekiyor.

Tomarzalı oyuncu, ‘Avşaroğlu’ lakabıyla seviliyor. Her geçen sezon performansının üstüne koyarak, başarılı bir grafik yakalayan genç eldiven, sarı kart sınırında bulunuyor. Kasımpaşa, Konyaspor ve Gaziantep FK maçlarında gördüğü kartlarla sınırda bulunan Bayazit’in, Hatayspor maçında kart görmesi durumunda Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Taraftar, büyük sevgi beslediği Bilal için, dikkatli olması konusunda temennide bulundu. Şu ana kadar oynanan tüm maçlarda ter döken Bilal Bayazit, takımın en istikrarlı futbolcusu olarak dikkat çekiyor. Adı A Milli takım için anılan genç file bekçisi, Çaykur Rizespor maçının geride kaldığını belirterek, şu an tek düşüncelerinin Hatayspor maçı olduğunu dile getirdi. Bilal, Süper Lig’de en çok kurtarış yapan kaleci ünvanını da elinde bulunduruyor.