Kayseri'de Bugün Hava Nasıl Olacak? (30 Mart)

Kayseri'de havalar nasıl devam edecek sıkça araştırılıyor. Yağmurlu hava devam mı edecek? Yoksa sıcak havalar mı devam edecek? Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Kayseri Anadolu Haber olarak sizler için bugünün hava durumunu derledik. Detaylar haberimizde...

Kayseri'de Bugün Hava Nasıl Olacak? (30 Mart)

Şehirdeki vatandaşlar ve şehri ziyaret edecek turistler, hava durumunun nasıl olacağını, gün içerinde havanın nasıl değişeceğini merak ediyor. Yağmurlu hava devam mı edecek? Mevsim normallerinin üstünde devam eden hava sıcaklıkları devam edecek mi? Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? 

Bugün Kayseri puslu bir güne uyanacak. Puslu havanın öğle saatlerine kadar devam etmesi beklenirken, kentte sıcaklık genellikle 4 derece ile 22 derece arasında değişecek. Sıcaklığın öğlen saatlerinde 22 dereceye çıkması beklenirken kent genelinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Havanın akşam saatlerinde parçalı bulutlu olacağı bekleniyor. Kayseri'de akşam saatlerinde parçalı bulutlu bir hava kente hakim olacakken, hava sıcaklığının da 16 derece civarında seyir etmesi bekleniyor. Gece saatlerinde parçalı bulutlu havanın devam etmesi bekleniyor. Kentte gece saatlerinde en düşük sıcaklık 12 derece olacakken, en yüksek rüzgar hızı 25 km/sa olarak öğle saatlerinde görülüyor. 

Bugün havanın nasıl olacağını da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre sizler için derledik;

Kayseri'de Bugün Hava Nasıl Olacak? (30 Mart)