Kayserispor'da 30 hafta sonra bir ilk yaşanacak

Mondihome Kayserispor'da Süper Lig'in 31.haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Bu müsabakada Kayserispor adına bir ilk yaşanacak. Detaylar haberimizde…

Kayserispor'da 30 hafta sonra bir ilk yaşanacak

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig’de 30 haftada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 yenilgi alarak 36 puanda 13. sırada yer alıyor. Ligin bitimine 8 hafta kala kritik bir noktada bulunan Kayserispor, kalan maçlarında Kasımpaşa, Adana Demirspor, Trabzonspor, Pendikspor, Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor ve Sivasspor takımlarıyla karşılaşacak.

Kayserispor bu müsabakalardan en iyi sonuçları alarak sezonu ligde kalarak tamamlamak istiyor. Ligde 3 Nisan Çarşamba günü oynayacağı Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdüren ekip, zorlu 90 dakikadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Kayserispor'da 30 hafta sonra bir ilk yaşanacak

İLK YAŞANACAK

Kayserispor’da bu müsabakada bir ilk yaşanacak. Süper Lig’de daha önce oynanan 30 maçta  kaleyi genç file bekçisi Bilal Bayazit korumuştu. Son oynanan Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla bu sezonki dördüncü sarı kartını gören ve cezalı duruma düşen kaleci Bilal, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

KALEYİ ONURCAN DEVRALIYOR 

Kasımpaşa müsabakasında kaleyi Onurcan Piri devralacak. Sezon başında Giresunspor’dan transfer edilen Onurcan Piri, Kayserispor’un oynadığı 3 kupa maçında kaleyi korumuş, Süper Lig maçında ise hiç forma giyememişti.

29 yaşındaki file bekçisi için de Kasımpaşa müsabakası özel olacak. Onurcan, Kasımpaşa maçıyla birlikte Süper Lig’de ilk kez Kayserispor forması giymiş olacak. 

Kupada 3 maça çıkan Onurcan, kalesinde 1 gol gördü.  

Kayserispor'da 30 hafta sonra bir ilk yaşanacak