Trend Gayrimenkul şampiyon !

Recep Kırçıl 1. Amatör Küme A grubunda Trend Gayrimenkulspor, 15. haftada karşılaştığı Buğdaylıspor'u 3-0 yenerek bitime 3 hafta kala Süper Amatör Küme'ye garantiledi.

Trend Gayrimenkul şampiyon !

A grubuda haftanın en kritik maçında ilk iki sırada yer alan Trend Gayrimenkulspor ile Buğdaylıspor, Argıncık 2 Nolu Saha'da karşı karşıya geldi. Trend Gayrimenkulspor, güçlü rakibini 3-0'lık net bir skorla yenerek bitime 3 hafta kala Süper'e çıkmayı garantiledi.
 
45. dakikada penaltıdan Emre Zeren'in golüyle 1-0 öne geçen Trend Gayrimenkul, devreyi bu skorla önde kapattı. İkinci yarının 55. dakikasında Halis Barbaros ile farkı ikiye çıkaran Trend Gayrimenkul, 76'da yine Halis ile golü buldu ve farkı üçe çıkardı. Buğdaylıspor, 2-0'dan sonra önemli fırsatlar yakalasa da aradığı golü bulamadı ve müsabaka 3-0 sona erdi.
 
Bu sonucun ardından puanını 37 yapan Trend Gayrimenkulspor, bitime 3 hafta kala Süper Amatör Küme'ye garantiledi. Müsabaka sonunda büyük sevinç yaşayan Trend Gayrimenkulspor, kalan maçlarını da kazanıp sezonu namağlup zirvede bitirmek amacında.
 
Haber-Foto: Muhammed Kösedağ