Efsane başkanın adı Kocasinan'da yaşayacak!

Kayseri'nin sevilen isimlerinden camiada efsane başkan olarak anılan Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem milletvekili ve Kayseri Ticaret Odası başkanlarından Merhum Hasan Ali Kilci'nin adı Kocasinan'da yaşayacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Efsane başkanın adı Kocasinan'da yaşayacak!

Kayseri’nin sevilen isimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem milletvekili ve Kayseri Ticaret Odası başkanlarından Merhum Hasan Ali Kilci'nin adı Kocasinan ilçesi Yıldızevler Mahallesi’nde bulunan bir caddeye verildi.

Efsane başkanın adı Kocasinan'da yaşayacak!

25. Dönem MHP Milletvekili Kilci 4 yıl önce hayatını beyin kanaması sebebiyle kaybetmişti. Uzunca bir süre Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Kilci, bunun yanında Ticaret Odaları Komisyon Üyeliği, Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı, Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı,  İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği, Kayseri Serbest Bölge Başkan Yardımcılığı, Dünya Ticaret Merkezi Başkan Yardımcılığı, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi, KTO Turizm İşletmesi ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. 

Kilci ayrıca birçok ekonomik ve sosyal kuruluşta yönetim kurulu üyesi ve başkan olarak görev aldı.

Kayseri’de efsane başkan olarak anılan Hasan Ali Kilci’nin ismi Kocasinan ilçesi Yıldızevler Mahallesi’nde bulunan bir caddeye verildi.