Kayserililer Buraya Akın Edecek!

Kayserili vatandaşlar Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve etkinliklerini beğenerek yakından takip ediyor. Millet Bahçesi'nde yarın Kayserililerin akın edeceği bir program düzenlenecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayserililer Buraya Akın Edecek!

Kayserili vatandaşlar Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ve etkinliklerini beğenerek yakından takip ediyor. Millet Bahçesi'nde yarın Kayserililerin akın edeceği bir program düzenlenecek. 

Kayseri Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay iş birliğinde gerçekleştirilen 'Kontrol Sende Hayat Sende' projesi kapsamında 30 Nisan'da (yarın), Millet bahçesinde uçurtma şenliği düzenlenecek. 

'Kontrol Sende Hayat Sende' projesi Kayseri’deki bütün okullar da Yeşilay kulüplerinin oluşmasıyla başladı. Önce gençlerin kendilerini koruması için biz gayret sarf edilen bu projede, gençlerin çevrelerini, arkadaşlarını ve bütün gençliği korumak için bu anlamda farkındalık çalışmalarında destek olması hedeflendi. 

Bu kapsamda yarın gerçekleştirilecek etkinlikte yeni farkındalıkların oluşması hedefleniyor. Etkinlik 30 Nisan Salı (yarın) saat 10:30'da Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek.