Düzce emniyetin uygulaması Kayseri'den de talep edildi

Düzce Emniyet Müdürlüğü'nün kentte abartı eksoz denetimleri sonucu bir çok aracın eksozlarının sökülmesi olayına Kayseri'deki bir sosyal medya platformundan övgü gelirken, Kayseri emniyetinden de böyle bir uygulama talep edildi.

Düzce emniyetin uygulaması Kayseri'den de talep edildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün de abartı eksozlara dair denetimleri olduğu bilinirken, Düzce’deki abartı eksozların emniyet müdürlüğü önündeki teşhiri dikkat çekti. 
 
Söz konusu durumu gören vatandaşlar Kayseri’deki sosyal medya platformundan; ‘Kayseri emniyetine duyurulur.......’ başlıklı paylaşımda bulundu. 
 
Düzce emniyetindeki uygulamaya ilişkin ise paylaşımda şu ifadelere yer verildi; ‘Düzce polisi şehirde abartı eksozlu araç bırakmadı. Tebrik ediyorum. İnsanları rahatsız etmekten başka hiçbir işe yaramayan bu anlamsız zevkten vazgeçmeyenlere daha ağır cezalar verilmelidir.’ 
 
Paylaşıma yapılan yorumlardan bazıları ise şu şekilde oldu; ‘Satan yerler olduktan sonra iş satan kişilere ceza gerekir topla yine takarlar sanayideki egzozculardan toplayın’, ‘hiç kimse kendi zevki uğruna kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur. Zevkin var ise git dağ başına ne yaparsan yap’, ‘direk trafikten men tabi o araba kadar ceza satan yerlerde dahil kapat dükkanı’, ‘bir de şu ne idüğü belirsiz farlar var, onları takanları da trafikten men etseler hiç fena olmaz’, ‘helalll olsun bi zahmet Develi’ye de gelsin o polisler’, ‘Kayseri’de de aynı hizmeti bekliyoruz. Egzozdan nasıl bir keyif alıyorlar bir de yediği küfür çabası’. HABER: KAAN AKBAŞ