Dolarınız ve Euro'nuz varsa yılsonuna dikkat!

Döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcının en çok tercih ettiği dolar kuruyla ilgili çarpıcı yorumlar yapan Ekonomist İslam Memiş, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Dolarınız ve Euro'nuz varsa yılsonuna dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kuru yükselmeye devam ederken, Ekonomist İslam Memiş, dolar kuruyla ilgili önemli açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Uluslararası döviz piyasalarında önemli bir gösterge olan Euro-Dolar paritesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan analistlerden Memiş, paritenin mevcut durumda 1,08 seviyelerinde seyrettiğini belirtti.

Memiş, Euro-Dolar paritesinin hedefinin 1,12 ile 1,15 arasında olduğunu ve bu seviyelere ulaşıldığında paritenin artık düşük değerli olmayacağını vurguladı. Ayrıca, Euro'nun ABD Doları karşısında değer kazanacağı beklentisini paylaştı. Ayrıca dolar kurunun 31-33 TL dalgalanacağını, haziran ayından sonra yükseleceğini açıkladı.
Memiş ayrıca, yılsonu için ABD dolarının Türk Lirası karşısında 40 Türk Lirası üzerinde olacağı tahminini devam ettirdiğini ekledi. 

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

29 Mart Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,37
Satış: 32,38

Euro
Alış: 34,99
Satış: 35,11

Sterlin
Alış: 40,98
Satış: 41,05