Hobi Bahçesi Olanlar Son Günlere Dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait kentin 7 farklı bölgesinde yer alan hobi bahçesi yeni sahiplerini bulmuştu. Hobi bahçesine kavuşan sahipler ekip- biçmek için hazırlıklara başlarken, planda olmayan durum ile karşı karşıya kaldılar. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Hobi Bahçesi Olanlar Son Günlere Dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait kentin 7 farklı bölgesinde yer alan ve genellikle emekli vatandaşlar için oluşturulan 2 bin 543 adet hobi bahçesi yeni sahiplerini geçtiğimiz günlerde bulmuştu. Hobi bahçesi kazananları bahçelerini ekip-biçmek için çiçeklerini, fidanlarını alıp tüm hazırlıklarını yapmışlardı fakat planda olmayan bir durum ile karşılaştılar.
Hobi Bahçesi Olanlar Dikkat-Son günlere dikkat!
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden havanın 10 derece birden düşmesiyle beraber birçok ağacı ve bitkiyi soğuk vurdu. Gelecek bir hafta boyunca soğuk havanın etkisini göstereceğini vurgulayan uzmanlar gerekli önemlerin alınmasında fayda olacağını belirtti.
Hobi bahçesi kazanan bir vatandaşlar şunları söyledi, “Hobi bahçem vardı geçen hafta domates fidelerimi dikmiştim. Erciyes’e yağan kar bize de sürpriz oldu. Fidelerimin bir kısmını soğuk vurdu.“