Meşhur başkan Kayserili başkanı örnek aldı!

Tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı meşhur belediye başkanı Kayserili başkanı örnek aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Meşhur başkan Kayserili başkanı örnek aldı!

Tüm Türkiye’nin Behzat Ç. olarak tanıdığı ve severek takip ettiği Erdal Beşikçioğlu 31 Mart yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanı seçilmişti. Beşikçioğlu düzenlediği halk buluşmasıyla Kayserili Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı örnek aldı. 

Meşhur başkan Kayserili başkanı örnek aldı!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu vatandaşın istek ve taleplerini doğrudan alabilmek adına Belediye Meclis Salonu’nda ‘Halk Buluşmaları’ gerçekleştirmeye başladı.

Beşikçioğlu’nun bu uygulaması kamuoyunda büyük ses getirirken, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın ‘Şeffaf Oda’ adıyla düzenlediği ‘Başkanla Başbaşa’ projesinden esinlendiği gözlerden kaçmadı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından Türkiye’de ilk olarak 2022 yılı Ocak ayında başlatılan Şeffaf Oda’da Başkanla Baş Başa uygulaması hala sürüyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyecilikte yepyeni bir uygulamaya daha imza atarak Türkiye’de ilk olacak uygulamayı hayata geçirmişti. Türkiye’nin nüfus bakımından en büyük 6. Kayseri’nin ise en büyük mahallesi olan Mevlana’da makam odasını vatandaşın ayağına taşıyarak birebir görüşmeler yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Uygulama Kayserililerin beğenisini kazanırken tüm Türkiye'ye örnek olması bekleniyordu. Başkan Erdal Beşikçioğlu'nun da hayata geçirdiği uygulama vatandaşların gönlünü ve takdirini kazandı.

Bu fotoğraf ise sosyal medyada 'Yürekleri ısıtan görüntü' notuyla pek çok kullanıcı tarafından paylaşılarak kısa sürede gündeme oturdu.

Meşhur başkan Kayserili başkanı örnek aldı!